Hvordan eksporterer jeg individuelle træningspas fra webservicen Polar Flow?

Du kan vælge enten at eksportere din træningsfil som en GPX-, TCX- eller CSV-fil eller at zippe filerne, så de er hurtigere at downloade. Hvis du har en langsom internetforbindelse, anbefaler vi, at du vælger den komprimerede zip-fil for større træningsfiler, så eksporten går hurtigere.

Du kan eksportere ruten af et træningspas i GPX-format og de andre træningsdata - som f.eks. puls-, kalorie- og kadencedata -  i TCX-format eller CSV-format. Disse formater understøttes bredt af tjenester fra tredjeparter, som f.eks. Training Peaks og Strava. Eksport af flere træningspas er tilgængelig i GPX- og TCX-filformater.

1. Gå ind i Dagbog.
  2. Klik på et træningspas for at åbne det.
  3. Klik på Eksportér træningspas i bunden af siden.
  4. Vælg, om du vil eksportere en TCX- fil, CSV- fil, GPX- fil eller en af filerne som en zip-pakke. Det gør det hurtigere at downloade, hvis filen eksporteres som en zip-pakke.

Den valgte fil gemmes i din computers standardmappe til download. I Windows 7 og Windows 8 er mappen f.eks.: C:\Bruger\brugernavn\Overførsler.

Du skal først pakke ZIP-filen ud, før du importerer GPX- og TCX-filerne i tjenester fra tredjeparter.

Forskellige programmer og websites håndterer dataene forskelligt. Nogle bruger dem, som de er, mens andre omregner og/eller filtrerer dem ud fra deres egne algoritmer. Dette er grunden til, at dataene, der eksporteres fra Polar Flow, kan se en smule anderledes ud i en webservice fra en tredjepart.