Hvordan kopierer jeg min Google-konto til min M600?

Når du opsætter din M600 for første gang med Wear OS, vil du blive vejledt til at logge ind på en Google-konto. Du har brug for en Google-konto på din Polar M600 for at få mest muligt ud af dit Polar M600 Wear OS -smartur; du logger ind på apps med din konto, og du deler kontakter og får meddelelser fra din konto.

Sådan kopierer du kontoer til din M600

1. Swipe ned fra toppen af startskærmen for at få adgang til menuen Quick settings (Hurtigindstillinger).
  2. Tryk på ikonet for indstillinger.
  3. Find og tryk på Tilpasning.
  4. Tryk på Kontoer.
  5. Tryk på Tilføj Google-konto.
  6. Tryk på Tilføj fra telefon.
  7. Følg anvisningerne på din telefon for at udføre kopieringen af kontoer.

Du kan tilføje flere Google-kontoer til din M600. Gå over til at bruge en anden konto ved at trykke på den, du vil bruge, under Kontoer