Hvordan kan jeg synkronisere mine data automatisk fra Polar Flow til Strava?

Nu kan du automatisk synkronisere dine træningspas fra Polar Flow-webservicen til Strava. Det eneste, du skal gøre, er at slutte din Polar Flow-konto til Strava-tjenesten. Så kan du også se dine træningspas i Strava!

Når du har forbundet din Polar Flow-konto og din Strava-konto, vil dine træningspas også blive synkroniseret til Strava, når du synkroniserer dem til Polar Flow. Synkroniseringen kan enten udføres med Polar FlowSync, via Polar Flow-app eller fra Polar Beat, hvis du har trænet med Polar Beat-appen.

De træningspas, du allerede har i Polar Flow, kan overføres med eksportfunktionen i Polar Flow.

Forbindelse mellem Polar Flow- og Strava-kontoer

Sådan slutter du din Polar Flow-konto til Strava:
  1. Sørg først for, at du har en Polar Flow-konto og en Strava-konto.
  2. Log ind på Polar Flow.
  3. Klik på dit navn øverst til højre, og vælg Indstillinger.
  4. Klik på knappen Tilslut lige ved siden af Strava.

5. Tillad adgang: Strava-vinduet åbnes. Klik på Tilslut.

6. Log ind på Strava.

7. Godkendelsessiden åbnes. Klik på Godkend.

8. Browseren vender tilbage til Polar Flow, og der vises Konto tilsluttet!.

Du kan knytte adskillige Polar Flow-kontoer til én Strava-konto.

Privatlivsindstillinger for dine træningspas i Strava

Hvis du har angivet privatlivsindstillingerne for dine træningspas som "Offentlige" i Polar Flow Indstillinger -> Privatliv, synkroniseres dine træningspas også som offentlige til Strava. Hvis privatlivsindstillingen for dine træningspas i Polar Flow er “Følgere" eller "Private", bliver de private i Strava. Du kan også ændre privatlivsindstillingerne for hvert træningspas i Strava. Følg det tilhørende dokumentlink for at læse mere om privatlivsindstillinger i Polar Flow.

Afbrydelse af forbindelsen mellem Polar Flow- og Strava-kontoer

Hvis du vil afbryde forbindelsen mellem Polar Flow og Strava, skal du bare klikke på knappen Afbryd i Polar Flow-indstillingerne. Efter afbrydelsen synkroniseres dine træningspas ikke til Strava. Afbrydelsen deaktiverer også datasynkroniseringen til Strava fra Polar Flow-app.

Hvilken slags træningspas kan synkroniseres til Strava?

Du kan synkronisere træningspas, der er blevet udført med en Polar træningsenhed eller med Polar Beat-appen. For at kunne synkronisere et træningspas til Strava, skal det indeholde prøvedata (nødvendigt for at tegne kurver) fra en af følgende: GPS, puls, højde, kadence eller effekt.

Træningspas, du ikke kan synkronisere til Strava:
  • manuelt tilføjede træningspas
  • træningspas, der ikke indeholder prøvedata
  • træningspas, der er blevet synkroniseret med Polar-gruppeløsninger, eller fra apps eller tjenester fra tredjeparter, f.eks. Polar Club eller My Fitness Pal
  • træningspas, der er blevet overført til Polar Flow fra polarpersonaltrainer.com eller fra Polar ProTrainer 5
  • træningspas, der er blevet synkroniseret til Polar Flow, inden der blev oprettet forbindelse mellem Polar Flow og Strava. Disse træningspas kan overføres til Strava med eksportfunktionen i Polar Flow.

Hvordan vises træningspassene i Strava?

Der kan være nogle forskelle i dataene, der vises Strava. For eksempel kan GPS-positionen eller højden variere en smule pga. forskellene i beregningsmetoderne mellem Polar Flow og Strava.

Du kan se pausetiden i dit træningspas i Strava, når du bruger en Polar V650. Du skal bare sørge for, at du har den nyeste softwareversion (1.3.3) på din Polar V650. Vi arbejder kontinuerligt på også at implementere denne funktion i vores andre Flow-kompatible GPS-enheder (V800, M400 og M450).

Der overføres ikke kaloriedata fra Polar Flow til Strava. Strava udregner dog kalorier for cyklings- og løbesportsgrene. Kalorieberegningen for cykling kræver effektdata, og kalorieberegning for løb kræver vægtinformation i Strava.