Hvordan nulstiller jeg min M430?

Du kan prøve at nulstille din M430, hvis du får problemer med den. Hvis du genstarter M430, bliver ingen af indstillingerne eller dine personlige data slettet fra M430.

Sådan genstarter du M430

Du kan genstarte din M430 fra selve enheden:

1. Gå til Indstillinger > Generelle indstillinger > Om produkt > Genstart enhed.
  2. Tryk på START-knappen, og vælg derefter Ja for at bekræfte genstarten.

Du kan også genstarte din M430 ved at trykke på tasterne OP, NED, TILBAGE og LYS og holde dem nede samtidigt i fem sekunder, indtil Polar-animeringen vises på skærmen. Efter nulstillingen skifter M430 automatisk til tidsvisning.

Sådan nulstiller du M430 til fabriksindstillinger

Hvis det ikke hjalp at genstarte din M430, kan du nulstille M430 til fabriksindstillinger. Bemærk, at hvis du nulstiller M430 til fabriksindstillinger, tømmes M430 for alle personlige data og indstillinger, og du skal opsætte den igen til personlig brug. Alle data, du har synkroniseret via din M430 til din Flow-konto, er sikre.

1. Slut din M430 til computerens USB-port.
  2. Åbn indstillinger i FlowSync.
  3. Tryk på knappen Factory Reset (Nulstilling til fabriksindstillinger).

Nu skal du opsætte din M430 igen, enten via mobil enhed eller computer. Du skal bare huske at bruge den samme Polar-konto i den opsætning, du brugte inden nulstillingen.