Hvordan holder jeg min M430 i den bedst mulige stand?

Læs tipsene herunder for at hjælpe dig med at holde din M430 i god stand.

Hold din træningsenhed ren

Vask M430 under rindende vand med en mild sæbeopløsning efter hvert træningspas. Tør den med et blødt håndklæde, inden du tager den på igen.

Det hjælper med at undgå hudirritation, hvis du holder M430 ren og tør og løsner armbåndet et stykke tid efter træning.

Hold USB-porten og opladningskablet på enheden rent for at sikre en problemfri opladning og synkronisering.

Inden opladningen bør du sikre dig, at der ikke er fugt, hår, støv eller snavs på USB-porten eller opladningskablet til M430. Tør forsigtigt evt. snavs af og blæs evt. støv af. Du kan om nødvendigt bruge en tandstikker. Brug ikke skarpe redskaber til rengøring for at undgå ridser.

Hold USB-porten ren for at beskytte din M430 effektivt mod oxidering og anden mulig skade forårsaget af snavs og saltvand (f.eks. sved eller havvand). Den bedste måde at holde USB-porten ren på er ved at skylle den efter hvert træningspas med lunkent vand. USB-porten er vandtæt, og du kan skylle den under rindende vand uden at beskadige de elektroniske komponenter. Oplad ikke M430, når USB-porten er våd eller svedig..

Pas godt på den optiske pulsmåler

Hold det optiske sensorområde på bagdækslet fri for ridser. Ridser og snavs reducerer ydeevnen af den håndledsbaserede pulsmåling.