Hvordan fjerner jeg parringen af mellem M600 og min telefon?

Hvis du f.eks. vil sælge din M600 eller gå over til at bruge M600 med en ny telefon, skal du fjerne parringen mellem M600 og din gamle telefon og nulstille smarturet til fabriksindstillingerne. Derefter kan du opsætte den med din nye telefon.

Bemærk, at hvis du fjerner parringen mellem din M600 og din telefon, bliver M600 også nulstillet til fabriksindstillinger, og dette tømmer alle personlige data og indstillinger fra M600, og du skal opsætte den igen til personlig brug.

Brugere af Android-telefoner

Gør følgende for at fjerne parringen mellem M600 og din telefon og for at nulstille din M600

1. I Wear OS-appen på din telefon skal du åbne Indstillinger.
  2. Tryk på Polar M600 under Enhedsindstillinger.
  3. Tryk på FJERN PARRING AF UR.
  4. Bekræft fjernelsen af parringen ved at trykke på FJERN PARRING AF UR. Dette nulstiller også dit ur.

Sådan parrer du M600 og din telefon igen

1. Åbn Wear OS-appen på din telefon.
  2. For at afslutte parringen mellem M600 og din telefon igen skal du følge anvisningerne på skærmen eller se anvisninger i brugervejledningen til M600.

Husk at afslutte opsætningen af din M600 igen i Polar Flow-appen!

iPhone-brugere

Sådan fjerner du parringen mellem M600 og din telefon

1. Tryk på Bluetooth i appen Indstillinger på din telefon.
  2. Find din Polar M600 på listen, og tryk på "i".
  3. Tryk på Glem denne enhed for at fjerne parringen.
  4. Bekræft fjernelsen af parringen ved at trykke på Glem enhed.

Sådan nulstiller du M600

1. Swipe ned fra toppen af startskærmen for at åbne menuen Hurtigindstillinger.
  2. Tryk på ikonet for Indstillinger.
  3. Find og tryk på System.
  4. Tryk på Afbryd og nulstil.
  5. Bekræft nulstillingen af uret ved at trykke på fluebensikonet.

Sådan parrer du M600 og din telefon igen

1. I Wear OS-appen på din telefon skal du trykke på de tre prikker øverst til højre.
  2. Tryk på Par med en ny bærbar enhed.
  3. For at afslutte parringen mellem M600 og din telefon igen skal du følge anvisningerne på skærmen eller se anvisninger i brugervejledningen til M600.

Husk at afslutte opsætningen af din M600 igen i Polar Flow-appen!