Hvordan kan jeg parre en H7/H9/H10 pulsmåler med min Polar-enhed?

Følg disse retningslinjer for at parre en H7/H9/H10 pulsmåler med din Polar-enhed. Se den produktspecifikke vejledning for detaljerede parringsanvisninger.

Du skal fugte din pulssensorstrop og tage pulsmåleren på for at kunne parre den med din Polar-enhed eller Polar Beat-mobilapp.

1. Fugt stroppens elektrodeområder.

Fastgør sendermodulet til stroppen.
    Fastgør bæltet om brystet og justér det, så det sidder tæt.
    Kontroller, at de fugtige elektrodeområder har god kontakt med huden.
    Kontroller, at Polar-logoet på sendermodulet sidder midt på brystkassen og vender opad.

2. Gå ind i førtræningstilstanden på din Polar-enhed.
    • A300/M400/M430/M450/M460/V800: tryk på START i tidsvisning
    • A360/A370: tryk på TRÆNING
    • M200: tryk på den HØJRE knap og hold den nede
    • M600: tryk på forsideknappen, og tryk på TRÆNING

Ignite/Vantage M/Vantage V: gå ind på Indstillinger > Generelle indstillinger > Par og synkroniser og vælg Par sensor eller anden enhed

3. Strejf din pulsmåler med din Polar-enhed, og vent på, at den bliver fundet.
  4. Acceptér parring, hvis du bliver spurgt om det.
  5. Parring udført, eller H7/H9/H10 vises, når du er færdig.