Har du problemer med at synkronisere din A360 med Flow-appen?

Hvis du har problemer med at starte synkronisering

1. Sørg for, at Flow-app kører på din mobile enhed, og hold den i forgrunden.

2. Slå flytilstand til og fra, og se, om det hjælper. Tryk på sideknappen og hold den nede for at få adgang til Kontrol-menuen. Tryk på flyikonet for at slå flytilstand til. Gentag trinnene for at slå den fra igen.

Prøv at synkronisere igen. Fortsæt med trinnene, hvis dette ikke hjalp.

3. Nulstil Bluetooth-forbindelser fra din A360. Tryk på sideknappen og hold den nede, til Kontrol-menuen vises.

Tryk på Bluetooth-ikonet, og acceptér nulstillingsbekræftelsen.

4. Fjern din A360 fra din mobilenheds Bluetooth-indstillingsmenu.

Bemærk! Dette trin er vigtigt, især med iOS-enheder, eftersom ny enhedsparring ikke kan udføres i Flow-appen, før den tidligere forbindelse er blevet fjernet fra listen over Bluetooth-enheder.

5. Slå Bluetooth fra på din mobilenhed.

6. Log ud af Flow-appen, og afinstallér den fra din mobilenhed.

7. Genstart din mobilenhed.

8. Slå Bluetooth til igen på din mobilenhed.

9. Installér Flow-app igen fra App Store eller fra Google Play, og log ind med din Flow-konto.

10. Par din A360 med Flow-appen ved at trykke på sideknappen og holde den nede. Vent et stykke tid, og indtast en pinkode, din A360 foreslår, på din mobilenhed.

Hvis du får meddelelsen om mislykkedes synkronisering

• Kontrollér, om alle data blev overført - ignorér meddelelsen, hvis dette var tilfældet

• Hvis du får meddelelsen gentagne gange, bør du afinstallere og geninstallere Flow-app på din mobilenhed