Har du problemer med at synkronisere din M430 med Flow-appen?

Hvis du har problemer med at starte synkronisering

1. Genstart din M430. Gå til Indstillinger > Generelle indstillinger > Om produkt > Genstart enhed. Tryk på START-knappen, og vælg derefter Ja for at bekræfte genstarten.
  2. Sørg for, at både appen og M430 er opdateret: Se i App Store eller Google Play, at du har den nyeste version af appen installeret. Flow-app eller FlowSync giver dig besked, hvis der er en tilgængelig firmwareopdatering til din M430.
  3. Sørg for, at Flow-appen kører på din mobile enhed, og hold den i forgrunden.
  4. Hvis du har adskillige Polar-enheder i brug, der er kompatible med Flow-app, skal du sørge for, at du har valgt M430 som den aktive enhed i Flow-appen. På denne måde ved Flow-appen, at den skal oprette forbindelse til din M430. I Flow-appen skal du gå ind under Enheder og vælge M430.
  5. Slå flytilstand til og fra på din M430, og forsøg at synkronisere igen. Fortsæt med trinene, hvis dette ikke hjalp.
  6. Fjern Bluetooth-parringen fra M430. På din M430 skal du gå ind under Indstillinger > Generelle indstillinger > Par og synkroniser > Parrede enheder. Vælg din mobile enhed og Slet parring.
  7. På din mobile enhed skal du fjerne din M430 fra listen over parrede Bluetooth-enheder: 1) iPhone: Indstillinger > Bluetooth, tryk på og Glem denne enhed, 2) Android: Indstillinger > Bluetooth > Vælg Polar-enhed og Glem denne enhed. Bemærk! Dette skridt er vigtigt, især med iOS-enheder, eftersom parring med en ny enhed ikke kan udføres i Flow-appen, før den tidligere forbindelse er blevet fjernet fra listen over Bluetooth-enheder.
  8. Slå Bluetooth fra på din mobile enhed.
  9. Log ud fra Flow-appen og installer den fra din mobile enhed.
  10. Genstart din mobile enhed.
  11. Slå Bluetooth til igen på din mobile enhed.
  12. Installer Flow-appen igen fra App Store eller fra Google Play, og log ind med din Flow-konto.
  13. Par din M430 med Flow-appen ved at trykke og holde tilbage-knappen nede eller ved at gå til Indstillinger > Generelle indstillinger > Par og synkroniser > Par og synkroniser mobil enhed.  Brug IKKE din telefons Bluetooth-menu til at parre M430.

Hvis forbindelsen stadigvæk ikke virker, bør du udføre en fabriksnulstilling på din M430 og opsætte din M430 igen.

Hvis du får besked om mislykkedes synkronisering

• Kontrollér, om alle data er overført - ignorér beskeden, hvis det var tilfældet
  • Hvis du får beskeden gentagne gange, skal du afinstallere og geninstallere Flow-app på din mobile enhed

Hvis dine træningsdata ikke synkroniseres fra M430 til Polar Flow-appen

Sørg for, at du har logget ind med den rigtige e-mail-adresse. Hvis dette er tilfældet, kan du prøve trinene i ovenstående afsnit Hvis du har problemer med at starte synkronisering.