Har du problemer med at synkronisere din A370 med Flow-appen?

Hvis du har svært ved at starte synkronisering

1. Sørg for, at Flow-appen kører på din mobile enhed, og hold den i forgrunden.

2. Slå Flytilstand til og fra og se, om det hjælper. Gå ind under Indstillinger i hovedmenuen. Tryk på flyikonet for at slå Flytilstand til. Gentag trinene for at slå den fra igen.

Prøv synkroniseringen igen. Fortsæt med trinene, hvis dette ikke hjalp.

3. Nulstil Bluetooth-forbindelser fra din A370. Gå ind under Indstillinger i hovedmenuen. Tryk på Bluetooth-ikonet, og acceptér nulstillingsbekræftelsen.

4. Fjern din A370 fra Bluetooth-indstillingsmenuen i din mobile enhed.

Bemærk! Dette trin er vigtigt, især med iOS-enheder, da der ikke kan udføres parring af ny enhed i Flow-appen, før den forrige forbindelse er blevet fjernet fra Bluetooth-enhedslisten.

5. Slå Bluetooth fra på din mobile enhed.

6. Log ud fra Flow-appen, og afinstaller den fra din mobile enhed.

7. Genstart din mobile enhed.

8. Slå Bluetooth til igen på din mobile enhed.

9. Installér Flow-app igen fra App Store eller Google Play, og log ind med din Flow-konto.

10. Par din A370 med Flow-appen ved at trykke på sideknappen og holde den nede. Vent et øjeblik, og indtast en PIN-kode, din A370 foreslår, på din mobile enhed.

Hvis du får en besked om mislykkedes synkronisering

• Kontrollér, om alle data blev overført - ignorer beskeden, hvis dette var tilfældet

• Hvis du får beskeden gentagne gange, skal du afinstallere og geninstallere Flow-app på din mobile enhed