Hvilke sensorer og hvilket tilbehør er min Polar-træningscomputer kompatibel med?

Kompatible pulsmålere

Alle Polar-pulsmålere kan bæres i vand. Det er kun sensorer med GymLink-transmission, der kan registrere puls, mens du svømmer. Kun GymLink-kompatible håndledsenheder (markeret med  i nedenstående tabel) viser puls i vand, hvis andre krav opfyldes.

T31
ikke-kodet
T31-kodet   H1 H2

H3 H6 H7 H10 OH1
      WearLink
Nike+
WearLink WearLink Hybrid
Transmissionsteknologi

***

***

***

***

A300 ***

- - - - - - x x x x
A360, A370 *** - - - - - - x x x x
CS500+, CS600X - - - - x x - - - -
FT1, FT2
z x x x x - - x x -
FT4, FT7, FT60, FT80
- x x x x - - x x -
Ignite - - - - - - x x x x
M200 *** - - - - - - x x x x
M400 *** - - - - - - x x x x
M430 *** - - - - - - x x x x
M450 *** - - - - - - x x x x
M460 *** - - - - - - x x x x
(Polar-app på) M600 - - - - - - x x x x
Polar Active ** - - - - - - - - - -
Polar Loop*** - - - - - - x x x x
Polar Loop 2 *** - - - - - - x x x x
Polar Loop Crystal*** - - - - - - x x x x
Polar Move - x x x x - - x x -
RC3 GPS - - - - x x - - - -
RCX3 - - - - x x - - - -
RCX5
- x x x x x - x x -
RS300X
- x x x x - - x x -
RS800CX - - - - x x - - - -
V800***
- - - - - - x x x x
V650*** - - - - - - x x x x
Vantage M             x x x x
Vantage V             x x x x

x Kompatibel

x Inkompatibel

z Denne træningscomputer bruger GymLink-transmission. Du kan også bruge en ikke-kodet GymLink-transmission med denne træningscomputer, men så understøttes funktionen Polar OwnCode® ikke. Hvis træningscomputeren ikke finder GymLink-pulssignalet i starten af træningen (på ca. 30 sekunder), anvendes det ikke-kodede GymLink-pulssignal i stedet.

** Denne aktivitetscomputer bruges til aktivitetsmåling. Den understøtter ikke pulsmålingsfunktion.

*** Bluetooth Smart-transmissionen, som H10, H7 og H6 pulsmålere bruger, er kompatibel med Bluetooth Smart- og Bluetooth Smart Ready-enheder og apps, der fuldt ud understøtter standardiseret Bluetooth Smart-pulsfunktion.

Du kan bruge et GymLink-kompatibelt Polar Bluetooth Smart-sportsur (A300 eller V800) sammen med en GymLink-pulsmåler til at måle puls i vandsport. Hvis en GymLink-pulsmåler bruges med andet end vandsportsprofiler, vises pulsværdien ikke i førtræningsvisning, og den vises med grå farve under træningsmåling. Hvis du har H7 eller H10 på i vand, ignoreres Bluetooth Smart-signalet af A300/V800.

Andre kompatible sensorer og tilbehør

Træningscomputer Dataoverførselsenhed Skosensor GPS Hastighedssensor Kadencesensor Cykelbeslag Power-sensor Vægt
A300 USB-port         Universal   Polar Balance-vægt
A360, A370               Polar Balance-vægt
FT1 / FT2           Universal
FT4           Universal
FT7 FlowLink         Universal
FT60 FlowLink s1 G1     Universal
FT80 FlowLink s1 G1     Universal
CS500+ DataLink     CS W.I.N.D. CS W.I.N.D. Dual Lock W.I.N.D. / Kéo Power
CS600X IrDA USB   G3 / G5 CS W.I.N.D. CS W.I.N.D. Twist Lock W.I.N.D. / Kéo Power
M400 USB-kabel Skosensor Bluetooth Smart       Universal   Polar Balance-vægt
M430 USB-kabel Skosensor Bluetooth Smart       Universal   Polar Balance-vægt
M450, M460 USB-kabel     Hastighedssensor Bluetooth Smart

Kadencesensor Bluetooth Smart

Polar justerbart cykelbeslag

Kéo Power Bluetooth Smart
(Polar-app på) M600               *
Polar Loop               Polar Balance-vægt
Polar Loop 2               Polar Balance-vægt
Polar Loop Crystal               Polar Balance-vægt
RC3 GPS USB-kabel s3 / s3+   CS W.I.N.D. CS W.I.N.D. Universal
RCX5 / RCX3 DataLink s3 / s3+ G3 / G5 CS W.I.N.D. CS W.I.N.D. Universal
RS300X FlowLink s1 G1     Universal
RS800CX IrDA USB s3 / s3+ G3 / G5 CS W.I.N.D. CS W.I.N.D. Universal
V800 USB-kabel Skosensor Bluetooth Smart   Hastighedssensor Bluetooth Smart Kadencesensor Bluetooth Smart Universal Kéo Power Bluetooth Smart Polar Balance-vægt
V650 USB-kabel     Hastighedssensor Bluetooth Smart Kadencesensor Bluetooth Smart Polar justerbart cykelbeslag Kéo Power Bluetooth Smart
Vantage M USB-kabel Skosensor Bluetooth Smart   Hastighedssensor Bluetooth Smart Kadencesensor Bluetooth Smart Bike mount for Polar sports watches Kéo Power Bluetooth Smart
Vantage V USB-kabel Skosensor Bluetooth Smart   Hastighedssensor Bluetooth Smart Kadencesensor Bluetooth Smart Bike mount for Polar sports watches Kéo Power Bluetooth Smart

* Du kan parre Balance-vægten med din Polar Flow-konto og bruge dataene for aktivitetsmåling fra Polar-appen på din M600 til at få personlig vejledning til, hvordan du holder vægten eller taber dig. Få yderligere anvisninger her.