Kompatibilitet af Polar H6 / H7 / H9 / H10 / OH1 / Verity Sense pulsmåler

Hvilke mobilenheder kan jeg bruge med Polar pulsmålerne Polar H6, Polar H7, Polar H9, Polar H10,  Polar OH1 og Polar Verity Sense?

Polar-enheder virker med de fleste moderne smartphones. Her er mindstekravene:

• iOS-mobilenheder med iOS 13 eller nyere
  • Android-mobilenheder med Bluetooth 4.0 og Android 7 eller nyere (se alle telefonspecifikationer fra din telefons producent)

Der er en masse variation mellem, hvordan forskellige Android-enheder håndterer de teknologier, der bruges i vores produkter og tjenester, som f.eks. Bluetooth Low Energy (BLE) og forskellige standarder og protokoller. På grund af dette varierer kompatibiliteten mellem telefonproducenter, og desværre kan Polar ikke garantere, at alle funktioner kan bruges med alle enheder.

Du kan også bruge H7, H9 og H10 med Polar pulsmåler vha. GymLink-dataoverførsel, f.eks. V800, A300. Se alle kompatible træningscomputere fra her.

Hvilken app bør jeg bruge?

Polar Beat er en fantastisk app, vi anbefaler til H6 / H7 / H9  / H10 / OH1-sensoren. Det er en træningsapp, der gør meget mere end bare at måle dine træningspas.

Hent Polar Beat i Apple App Store.

Hent Polar Beat i Google Play.

Polar Flow-appen er også kompatibel med Polar-sensorer, og du kan tilslutte dem til appen og udføre pulstræningspas kun med sensoren og analysere resultatet i appen. Vi anbefaler brug af Polar Verity Sense med Polar Flow-appen.

Hent Polar Flow-appen i Apple App Store.

Hent Polar Flow-appen i Google Play.

Hvad med in app-køb?

Polar H9/H10 kan købes via appen Polar Beat fra Polar webbutik eller fra netværket af Polar-forhandlere, hvis den er tilgængelig i dit land.

Er der andre kompatible apps?

Kompatibel med apps fra tredjeparter og enheder, der understøtter BLE eller ANT+. Du kan få alle supportdetaljerne ved at se supporten til appen fra tredjepart.