Kompatibilitet af Polar H6 / H7 / H10 / OH1 pulsmåler

Hvilke mobile enheder kan jeg bruge med Polar pulsmålerne Polar H6, Polar H7, Polar H10 og Polar OH1?

Polar-enheder virker med de fleste moderne smartphones. Her er mindstekravene:

• iOS mobile enheder iPhone 5 og nyere
  • Android mobile enheder med Bluetooth 4.0-kapabilitet og Android 4.4 eller nyere (se alle telefonspecifikationer fra din telefons producent)

Der er en masse variation mellem, hvordan forskellige Android-enheder håndterer de teknologier, der bruges i vores produkter og tjenester, som f.eks. Bluetooth Low Energy (BLE) og forskellige standarder og protokoller. På grund af dette varierer kompatibiliteten mellem telefonproducenter, og desværre kan Polar ikke garantere, at alle funktioner kan bruges med alle enheder.

- Du kan også bruge H7 og H10 med Polar pulsmåler vha. GymLink-dataoverførsel, f.eks. V800, A300. Se alle kompatible træningscomputere her.

Polar H6, Polar H7 og Polar H10 er ikke kompatible med Windows-telefoner.

Hvilken app bør jeg bruge?

Polar Beat er en fantastisk app, vi anbefaler til H6- / H7- / H10- / OH1-sensoren. Det er en træningsapp, der gør meget mere end bare at måle dine træningspas.
Du kan bruge den til at PLANLÆGGE din træning, inden du går i gang, TRÆNE ved den rette intensitet, ANALYSERE og forstå dit træningspas samt DELE dine resultater med venner.

Hent Polar Beat i Apple App Store.

Hent Polar Beat i Google play.

Der kan købes ekstra funktioner fra appen.

Polar H10 kan købes via appen Polar Beat i Polar webbutik eller fra en Polar-forhandler, hvis den er tilgængelig i dit land.

Hvad med in app-køb?

Med in app-køb kan du opgradere din træning med Polar Smart Coaching. Se mere om Polar Beat-funktioner.

Hent Polar Beat i Apple App Store. Der kan købes ekstra funktioner fra appen.

Polar H10 kan købes via appen Polar Beat fra Polar webbutik eller fra netværket af Polar-forhandlere, hvis den er tilgængelig i dit land.

Polar Beat kan ikke installeres på iPod Nano (7. generation)

iPad understøtter Polar Beat som iPhone-app.

Er der andre kompatible apps?

Ud over Polar Beat lader det til, at følgende apps fungerer med H6 / H7 / H10:
  • Endomondo
  • Cardio Mapper
  • Runtastic
  • iSmooth Run

Kontrollér, at din modtagerenhed er kompatibel med appen.