Kompatibilitet og krav til Polar Beat

Polar Beat er kompatibel med

Polar-enheder virker med de fleste moderne smartphones. Her er mindstekravene:

• iOS 11 og nyere mobile enheder
  • Android mobile enheder med Bluetooth 4.0-kapabilitet og Android 5 eller nyere (se alle telefonspecifikationer fra din telefons producent)

Der er en masse variation mellem, hvordan forskellige Android-enheder håndterer de teknologier, der bruges i vores produkter og tjenester, som f.eks. Bluetooth Low Energy (BLE) og forskellige standarder og protokoller. På grund af dette varierer kompatibiliteten mellem telefonproducenter, og desværre kan Polar ikke garantere, at alle funktioner kan bruges med alle enheder.

iPad understøtter Polar Beat som en iPhone-app.

For at se dine pulsdata i Polar Beat-appen skal du bruge den med Polar H6 eller H7, H10 eller OH1 Bluetooth-pulsmåler. Polar Bluetooth-sensorer er muligvis ikke tilgængelige i alle lande pga. den lokale lovgivning.

Hvad med Polar Beat på Windows-telefoner

Vores prioritet er at forbedre Polar-oplevelsen på iOS- og Android-platforme, og vi har ingen planer om at introducere Windows-mobilsupport.

Vis pulsdata i Polar Beat

Slå Bluetooth til på din iPhone for at muliggøre pulssignalmodtagelse.

Gå ind under Indstillinger > Bluetooth > Til

På Android skal du gå ind under Indstillinger > Tilsluttede enheder > og slå Bluetooth til.

Polar H6/H7/H10/OH1 vises ikke på listen over Bluetooth-enheder, selv hvis den er parret med Polar Beat.

Vis rute og hastighed i Polar Beat

Slå positionstjenester til på din iPhone for at få GPS-aktiverede data i appen.

Gå ind under Indstillinger > Privatliv > Positionstjenester > Til

I Positionstjenester skal du sørge for, at Polar Beat står på Mens appen bruges.

På Android skal du gå ind under Indstillinger > Sikkerhed og position > Position > Til

I Tilladelser på app-niveau skal du sørge for, at Polar Beat har fået tilladelse til at bruge din position.