Kan jeg udskifte batteriet på min Polar-enhed?

Batteriets levetid afhænger i høj grad af, hvor meget du bruger enheden. Se produktets brugervejledning for estimeret gennemsnitlig levetid af batteriet i din Polar-enhed.

På mange Polar-enheder isættes batteriet på fabrikken. I pakken, selvom det ikke er aktivt, har batteriet stadigvæk holdbarhedslevetid. Den reelle levetid af det første batteri, når produktet er i din besiddelse, kan derfor føles kortere end det, der er estimeret i brugervejledningen.

Afhængigt af din Polar-enheds model kan du enten selv udskifte batteriet, eller du skal have det udskiftet af et Polar-autoriseret servicecenter, der kun bruger Polar-godkendte komponenter. Med hver batteriudskiftning udfører Polar en komplet periodisk kontrol samt kontrol af vandtæthed.

Du kan selv udskifte batteriet i disse enheder:

• CS500+ / CS600X
  • FT4 / FT7 / FT60 / FT80
  • G1 GPS-sensor
  • H1 / H2 / H3 / H6 / H7 pulsmåler
  • Polar Active
  • Polar Move
  • Power Output Sensor / Power Output Sensor W.I.N.D.
  • RCX3
  • RCX5
  • RS800CX PTE
  • S1 foot pod / s3+ skosensor
  • WearLink® sender / WearLink® sender W.I.N.D. / WearLink® Hybrid / Polar WearLink® sender Nike+

Disse enheder har et genopladeligt batteri, du ikke selv kan udskifte:

• A360
  • A370
  • A300
  • Ignite
  • OH1
  • Polar Loop
  • Polar Loop 2
  • Polar Loop Crystal
  • M200
  • M400
  • M430
  • M450
  • M460
  • M600
  • V650
  • V800
  • Vantage M
  • Vantage V

Hvis din enhed ikke er angivet herover, bedes du kontakte din lokale Polar-service for at udskifte batteriet.

Når du udskifter batteriet, skal du udskifte tætningsringen, hvis den lader til at være beskadiget. Se den vejledningen for nærmere anvisninger.

For kraftigt brug af baggrundslys og lyde reducerer batteriets levetid.
Under kolde forhold vises indikatoren for lavt batteri muligvis, men den forsvinder, når temperaturen stiger.
Hvis din enhed har en dataoverførselsenhed, bør du overføre alle data fra din enhed til relateret software/webservice for at undgå tab af data.