Polar WebSync-software

Polar WebSync er en software, der bruges til at overføre data fra Polar CS500/FA20/FT7/FT40/FT60/FT80/RCX5/RS300X til polarpersonaltrainer.com -webtjenesten og fra Polar Active til polargofit.com for yderligere analyse og lagring. For at kunne overføre data skal du også bruge tilbehøret FlowLink eller DataLink.

For at kunne køre Polar WebSync-softwaren skal du bruge

• pc med Windows XP / Vista 32/64-bit / Windows 7 32/64-bit (sørg for, at du har opdateret Microsoft Service Pack inden installation) eller

• Intel Mac OS X 10.5 (Leopard) eller nyere

Hvis du har en tidligere version af WebSync-softwaren installeret på din computer, skal du lukke den forrige version, inden du opdaterer en ny version. Højreklik på WebSync-ikonet i proceslinien/menulinien, og vælg Afslut WebSync.

Du skal bruge administratorrettigheder for at installere softwaren. Se Relaterede dokumenter for yderligere oplysninger.

Windows: Download

Udgivelsesdato: 24.10.2011
Version: 2.4.0
Størrelse: 40,9 Mb

Mac: Download

Udgivelsesdato: 24.10.2011
Version: 2.4.0
Størrelse: 21,1 Mb

Du vil finde omfattende instruktioner i Hjælp-funktionen i WebSync-softwaren. Se også Relaterede dokumenter.