OwnCal

Polar træningscomputere med OwnCal-funktionen viser den akkumulerede energiforbrænding (i kilokalorier, kcal) under træning og samlede antal kilokalorier i det aktuelle træningspas efter træning. De gemmer også akkumulerede kilokalorier. Beregningen af energiforbrændingen er baseret på:

• kropsvægt, højde, alder, køn

• individuel maksimumpuls (HRmax)

• puls under træning

Mange Polar træningscomputere tager også hensyn til:

• individuel pulsværdi i siddende stilling (HRsit)

• individuel maksimal iltoptagelse (VO2max)

Polar RCX5/CS300/CS500/FT40/FT60/FT80/RS100 beregner også en vurderet fedtforbrænding fra samlet antal kilokalorier, der er forbrændt under et træningspas.

Kontrollér brugerindstillingerne for at se hvilke værdier, der er tilgængelige på din træningscomputer.

For at få den mest nøjagtige OwnCal-information, bedes du give træningscomputeren klinisk målte VO2max- og HRmax-værdier, hvis du har dem. Hvis ikke, skal du bruge værdien, der gives af Polar konditionstest hvis den er tilgængelig på din træningscomputer.