Ofte stillede spørgsmål om Polar S1 skosensor

Er S1 skosensoren tung?

Du kan ikke mærke den, når den er sat fast på din sko. Faktisk vil det være svært at finde ud af
(føle) hvilken sko, skosensoren sidder på, når du har sat den på. Polar S1 skosensor er
designet til at holde længe og har en god vandtæthed samt stødmodstand, og det er nemt at udskifte batteriet, uden at
det går ud over skoens komfort eller løbepræstationen.

Hvor nøjagtig er løbecomputeren?

Generelt er løbecomputeren mindst 97 % nøjagtig, selv uden kalibrering. Nøjagtigheden
øges til 99 % med kalibrering. Relativt set er denne nøjagtighed lige så god som eller
bedre end den nøjagtighed, der leveres af GPS. Interessant nok er denne grad af nøjagtighed
generelt langt bedre end den, der ses på løbebånd. Har du nogensinde hørt en
løber klage over, at et løbebånd ikke var tilstrækkeligt nøjagtigt til vedkommendes træningsformål?<

Skal jeg genkalibrere min skosensor, hver gang min batteriet i min skosensor eller modtagerenhed udskiftes?

Hvis du vælger at kalibrere din Polar S1 skosensor, lagres kalibreringsfaktoren i løbecomputerens permanente hukommelse. Denne kalibrering lagres permanent, med mindre du beslutter at ændre det... så hvis du kalibrerer, er det kun nødvendigt at gøre det én gang.

Kan der trænge vand ind i Polar S1 skosensoren?

En kraftig vandtæthed og holdbarhed er nøgleelementer i designet af Polar S1
skosensor. Den kan klare nedsænkning, våde løbemiljøer og kan stadigvæk fungere
pålideligt. S1 er dog ikke beregnet til svømning eller aquajogging, så du bør derfor undlade
at svømme med den.

Hvor lang en levetid har batteriet i skosensoren?

Batteriet har gennemsnitligt en levetid på 20 timers brug.

Hvordan ved jeg, at det er tid til at udskifte batteriet i skosensoren?

Når det grønne lys på skosensoren bliver rødt, skal du udskifte batteriet. Udskift batteriet, hvis skosensoren ikke går i gang, eller løbehastigheden hele tiden viser 00.

Kan jeg selv udskifte batteriet? Hvilket batteri bør jeg bruge?

Skosensoren er udformet på en sådan måde, at brugeren selv kan udskifte batteriet uden værktøj. Batteritypen er AAA.