Hvordan synkroniserer jeg min Polar-enhed med Polar Flow-appen?

Inden synkroniseringen skal du sørge for, at:

• Du har en Polar-konto, og at Flow-appen er downloadet og installeret på din mobile enhed
  • Du har registreret din Polar-enhed på Flow-webservicen og synkroniseret data gennem FlowSync-softwaren mindst én gang
  • Bluetooth er slået til på din mobile enhed
  • Flytilstand ikke er slået til Bluetooth er slået til (både på din Polar-enhed og din mobile enhed)
  • Du har parret din Polar-enhed med din mobil. Få flere oplysninger under Hvordan parrer jeg min Polar-enhed med Polar Flow-appen?

Der findes to måder at synkronisere dine data på:

1. Log på Flow-appen, og tryk på knappen TILBAGE og hold den nede på din Polar-enhed.
  2. Forbinder til enhed vises, efterfulgt af Forbinder til app.
  3. Synkronisering udført vises, når du er færdig.

eller

1. Log på Flow-appen, og gå ind på Indstillinger > Generelle indstillinger > Par og synkronisér > Par og synkroniser mobilenhed , og tryk på knappen START på din Polar-enhed.
  2. Forbinder til enhed vises, efterfulgt af Forbinder til app.
  3. Synkronisering udført vises, når du er færdig.

Når du synkroniserer din M400/M450/M460/V800 med Flow-appen, synkroniseres dine træningsdata automatisk med en internetforbindelse til Flow-webservicen.