Hvordan parrer jeg min Polar-enhed med Polar Flow-appen?

Inden parringen skal du sørge for, at:

• Bluetooth er slået til på din mobile enhed
  • Flytilstand ikke er slået til (hverken på din Polar-enhed og mobile enhed)
  • Sørg for, at din iPad er sluttet til internettet.
  • Du har downloadet Polar Flow-appen fra App Store eller fra Google Play og installeret den på din mobile enhed
  • Du har registreret din Polar-enhed på Polar Flow-webservice med din computer

Sådan parrer du en mobil enhed:

1. Åbn Polar Flow-appen på din mobile enhed, og log ind med din Polar-konto.
  2. Gå, på din Polar enhed, ind på Indstillinger > Generelle indstillinger > Par og synkronisér > Par og synkronisér mobilenhed, og tryk på START.
  3. Bekræft fra anden enheds-PIN xxxxxx vises på din Polar enhed. Indtast PIN-koden fra Polar enhed på mobilenheden. Parringen starter.

4. Parring udført vises på din Polar enhed, når du er færdig.