Hvilke tekniske krav er der for at kunne bruge Polar Flow webservicen?

Browsere

For at sikre den bedste oplevelse på hjemmesiden anbefaler vi at bruge den seneste version af en af de følgende browsere.

• Chrome 88 eller nyere versioner
  • Firefox 85 eller nyere versioner
  • Safari 12 eller nyere versioner
  • Microsoft Edge 88 eller nyere versioner

Hvis du bruger andre browsere eller tidligere versioner, kan det betyde, at hjemmesiden ikke fungerer korrekt. De seneste browserversioner har også de seneste sikkerhedsopdateringer og dermed bedre kryptering og support til beskyttelse af personlige oplysninger.