Hvilke tekniske krav er der for at kunne bruge Polar Flow webservicen?

Browsere

For at sikre den bedste oplevelse på hjemmesiden anbefaler vi at bruge den seneste version af en af de følgende browsere.

• Chrome 70 eller nyere versioner
  • Firefox 63 eller nyere versioner
  • Safari 10 eller nyere versioner
  • Microsoft Edge 43 eller nyere versioner
  • Internet Explorer 11

Hvis du bruger andre browsere eller tidligere versioner, kan det betyde, at hjemmesiden ikke fungerer korrekt. De seneste browserversioner har også de seneste sikkerhedsopdateringer og dermed bedre kryptering og support til beskyttelse af personlige oplysninger.