Hvilke tekniske krav er der for at kunne bruge Polar FlowSync-softwaren?

For at bruge FlowSync skal du bruge en computer med operativsystemet Microsoft Windows eller Apple Mac. Download den seneste version fra https://flow.polar.com/start.

FlowSync 4 er kompatibel med følgende operativsystemer:

Mac OS 32-bit 64-bit
macOS 10.13   X
macOS 10.14   X
macOS 10.15   X
macOS 11.0   X

FlowSync 3 er kompatibel med følgende operativsystemer:

Windows OS 32-bit 64-bit
Windows 8 X X
Windows 8.1 X X
Windows 10 X X

Polar V650 er desværre ikke kompatibel med macOS Big Sur (version 11) nu, og den bliver det heller ikke fremover. V650 er kompatibel med FlowSync 4 og macOS 10.13 - 10.15.

Kunder med Windows 7 kan fortsat bruge FlowSync 3, men vi yder ikke længere produktsupport.