Polar Loop/Polar Loop 2-synkronisering starter ikke i FlowSync. Hvad skal jeg gøre?

Prøv disse trin ét ad gangen.

Kontrollér, at Polar Loop/Polar Loop 2-opladeområdet er rent.

Hold Loop-opladeområdet rent.

Hvis dit produkt ikke oplades korrekt, eller hvis det ikke kan sluttes til FlowSync, kan det skyldes, at opladeområdet på produktets bagside ikke er rent nok. Du kan vaske enheden med en mild opløsning af vand og sæbe under rindende vand. Tør den med et blødt håndklæde, inden du oplader den. Vi anbefaler, at du vasker enheden regelmæssigt.

Brug IKKE sprit, rengøringskemikalier eller andre slibende materialer, som f.eks. ståluld.

Kontrollér, at USB-kablet virker

• Fjern og tilslut igen det særlige USB-kabel til din Polar Loop/Polar Loop 2.
  • Hvis din Polar Loop/Polar Loop 2 er sat i din computer med et USB-hub, bør du prøve at slutte den direkte til computerens egen USB-port.
  • Prøv en anden USB-port.

Genstart FlowSync

Luk FlowSync ved at højreklikke på ikonet på din computers proceslinje/menulinje. Vælg Luk. Genstart derefter FlowSync fra din computers skrivebordsikon / Programmappe.

Genstart din computer.

Hold USB-kablet sluttet til Polar Loop/Polar Loop 2, og kablet sluttet til computeren.

Aktivér Javascript og cookies i din browser.

Javascript og cookies skal aktiveres, for at forbindelsen virker. Normalt er de aktiveret som standard. Se hjælpen til browseren for yderligere anvisninger.

Kontrollér, at Polar Loop/Polar Loop 2 vises i din computers brugerstyrede inputenheder

• Kobl Polar Loop/Polar Loop 2 fra USB-kablet.
  • Windows: Gå ind under (Start) > Kontrolpanel > (System) > Enhedshåndtering > Brugerstyrede inputenheder. Slut din Polar Loop/Polar Loop 2 til USB-kablet og kablet til din computer. Opdateres listen? Din Polar Loop/Polar Loop 2 burde vises som HID-kompatibel enhed.

• Mac OS X: Klik på Apple-menu > Om denne Mac > Mere information > Systemrapport > Hardware > USB. Slut din Polar Loop/Polar Loop 2 til USB-kablet og kablet til din computer. Opdateres listen? Din Polar Loop/Polar Loop 2 burde blive vist på listen.

Hvis din Polar Loop/Polar Loop 2 vises på listen, og synkroniseringen ikke starter, skal du sende FlowSync-logfilen med en beskrivelse af problemet til customercare@polar.com.

Hvis din Polar Loop/Polar Loop 2 ikke vises på listen, er der enten en fejl i Polar Loop eller USB-kablet. Aflevér dem venligst til Polar service.