Placering af Polar FlowSync-logfil

Der skal bruges en FlowSync-logfil til at undersøge problemer med datasynkroniseringen.

Hvis du har problemer med at synkronisere data med FlowSync, bør du først se tips til fejlfinding. Hvis disse tips ikke hjælper, kan du kopiere logfilen efter den mislykkedes datasynkronisering og sende den med en detaljeret beskrivelse af problemet til customercare@polar.com.

Åbn logfilen for den aktuelle dag på følgende måde:

Windows:

1. Højreklik på FlowSync-ikonet på din computers proceslinje. Proceslinjen befinder sig som regel nederst til højre på skærmen. FlowSync-ikonet kan også være blandt de skjulte ikoner, som du har adgang til via pilen på proceslinjen.

Taskbar arrow

2. Vælg HjælpÅbn log.

FlowSync taskbar

Windows 8: Hvis du er i Start-visningen, skal du først gå hen til skrivebordsvisning.

Mac OS X:

1. Klik på FlowSync-ikonet i menulinjen.

2. Vælg HjælpÅbn log.

Hvis du har brug for at åbne en logfil for en tidligere dag, kan du åbne logfilen, som beskrevet herover. Kontrollér logfilens sti fra øverst på filen. Åbn den nødvendige logfil ved at gennemse stien med filbrowseren.