Fejlfinding af modtagelse af pulssignal

Hvis din Polar træningscomputer/sensor ikke virker, som den burde, bør du prøve fejlfinding, inden du kontakter din nærmeste Polar Service

1. Bærer du pulsmåleren korrekt?
    Pulsmåleren bør bæres fladt mod huden, og Polar-logoet bør vende lodret. Se et eksempel her.

2. Er pulsmålerens elektroder helt våde? Se et eksempel her.

3. Er pulsmåleren og den elastiske strop ren?
    Læs mere under Vedligeholdelse af pulsmåler med tekstilstrop eller under T31- og T31C-sendere. Se også videoinstruktioner.

4. Er pulsmåleren kompatibel med din træningscomputer?

5. Er træningscomputeren, der bruger GymLink-transmission, inden for en rækkevidde på 1 meter fra pulsmåleren?

6. Hvis du har en Polar T31-sender, skal du sørge for, at der ikke er andre pulssensorer med GymLink-transmission inden for en radius på 1 meter. Se her hvilken type transmission, din træningscomputer anvender.

7. Er pulssignalerne usædvanligt høje eller på anden vis unormale?
    Det kan muligvis hjælpe at flytte træningscomputeren eller justere pulsmåleren på din krop. Se Unormale pulsmålinger under træning for at få en liste over mulige kilder til forstyrrelse.

8. Er batteriet blev udskiftet af en uautoriseret part? På nogle Polar-træningscomputermodeller kan du selv udskifte batteriet, men på andre anbefales Polar-autoriseret service. Se mere her.

9. Varierer EKG-signalstyrken?
    EKG-signalets styrke varierer alt efter sammensætningen af den enkelte persons væv. Den procentdel af personer, som har problemer med at måle puls, er højere i vandmiljø end under normal brug.

10. Brugte du træningscomputeren i, eller nær havvand eller et svømmebassin? Er der blevet trykket på knapperne under vand?
    Havvand og kemikalier fra svømmebassiner kan påvirke EKG-signalets modtagelse. Undlad at trykke på knapperne under vand, da det kan forårsage lækage. Se Polar-produkter i vandmiljø for mere om Polar-produkter i vand.

11. Er displayet frossent?
    Hvis displayet er frossent, kan du forsøge at nulstille træningsenheden. Se brugervejledningen til træningsenheden for anvisninger.

Hvis ovenstående oplysninger ikke hjalp, bedes du kontakte din lokale Polar-service her.