Fejlfinding af Polar H6 / H7 / H10 pulsmåler

Hvis din Polar H6 / Polar H7 / Polar H10 pulsmåler ikke virker, som den burde, bør du prøve fejlfinding, inden du kontakter din nærmeste Polar Service

Tjek i modtagerenhedens vejledning, om den understøtter Bluetooth 4.0 (Bluetooth Smart) og dens standardiserede pulsservice

Polar H6, H7 og H10 er ikke kompatible med tidligere Bluetooth-versioner.

Har du en kompatibel modtagerenhed eller app i brug?

Se kravene til kompatibilitet.

Kontrollér, at du har parret pulsmåleren med appen

Hvis parringen ikke virker, bør du kontrollere, at Bluetooth er slået til på modtagerenheden.

Under parringen skal du sørge for, at du er langt væk (10 meter) fra andre brugere af Bluetooth Smart-pulsmålere.

Hvis din modtagerenhed har en liste over Bluetooth-enheder, kan du kontrollere, om sensoren er parret. Polar H6 / H7 samt dens ID-nummer er angivet på listen, når sensoren er parret. ID-nummeret er trykt på bagsiden af sensoren.

iOS-enheder viser ikke Polar H6 / H7 / H10 på listen over Bluetooth-enheder.

Se brugervejledningen fra producenten af appen for yderligere oplysninger om aktivering af pulsmåleren og start af appen.

Kontrollér, at du bærer pulsmåleren korrekt

Der er yderligere oplysninger under Sådan tager du pulsmåleren på.

Kunne pulsmålerens batteri være ved at blive afladet?

Har du prøvet at se, om det hjælper at udskifte batteriet? Se vejledningsvideoer til H7 eller H6 eller H10.

• Batteriet i Polar H6 har en levetid på ca. 300 timer.
  • Batteriet i Polar H7 har en levetid på ca. 200 timer.
  • Batteriet i Polar H10 har en levetid på ca. 400 timer.

Er modtagerenheden placeret korrekt?

Hold modtagerenheden foran dig for at sikre, at transmissionsrækkevidden er tilstrækkelig stor. Et godt sted til f.eks. en mobiltelefon er i en forlomme eller på styret.

Et radiofrekvenssignal på 2,4 GHz, som bruges af Bluetooth Smart, går ikke gennem menneskekroppen, f.eks. din arm.

Har du prøvet at genstarte appen og pulsmåleren?

Afslut appen, og fjern pulsmåleren fra stroppen. Vent 30 sekunder, sæt sensoren tilbage, og start appen.

Prøv at se om det hjælper at gendanne enhedens fabriksindstillinger. (H7/H10)

Sådan nulstiller du din pulsmåler:

1. Tag batteriet ud.
  2. Tryk på metallåsene, der fastholder bæltet, med dine fingre i mindst 10 sekunder.
  3. Vent 30 sekunder, og sæt derefter batteriet i igen.

Efter nulstillingen skal du parre sensoren med dine enheder igen.

Hvis din modtagerenhed har en liste over Bluetooth-lister, kan du prøve at se, om det hjælper at fjerne Polar H6 / H7 fra listen og parre den igen

Husk at tage pulsmåleren på under parringen.

Prøv at se, om det hjælper at genstarte modtagerenheden

Prøv om muligt at undersøge, om pulsmåleren virker med en anden kompatibel app eller med en anden kompatibel enhed.

Min sensor virker ikke. Hvad skal jeg gøre?

En sensor kan være i tre forskellige tilstande med Polar Beat. Kontrollér om den sensor, du vil bruge, er parret med Polar Beat.

• Ikke parret. For at bruge sensoren skal du parre den med Polar Beat.
  • Ikke aktiv. Sensoren er blevet parret med Polar Beat, men den er p.t. ikke aktiv.
  • Parret. Sensoren er parret med Polar Beat og er p.t. aktiv.

Unormale pulsmålinger under træning

Statisk elektricitet, teknisk sportstøj og specielle forhold

Hvis luftfugtigheden er lav, eller du træner under forhold med meget vind (for eksempel landevejsløb i høj hastighed), kan en flagrende trøje muligvis gnide pulsmåleren og skabe statisk elektricitet. Dette skaber ekstra signaler, især hvis kontakten mellem huden og pulsmåleren er dårlig. Gør dette for at undgå det:

• Fugt elektroderne inden brug, eller brug ledende lotion eller gel for at forbedre kontakten, hvis din strop har plastikelektroder.
  • Brug en bomuldstrøje i stedet for en syntetisk trøje.
  • Brug en strammere trøje for at undgå, at materialet flagrer.
  • Brug pulsmåleren på en våd trøje.
  • Forsøg at placere pulsmåleren en smule til venstre.
Arytmi

Polar-produkter er ikke udformet til at registrere arytmi eller uregelmæssige rytmer og fortolker dem som støj eller interferens. I de fleste tilfælde virker Polar-træningscomputerne fint for personer med hjertearytmi, men i visse tilfælde (mange unormale pulsintervaller) kan arytmi forårsage forkerte pulsmålinger.

Hvis problemet fortsætter, bedes du kontakte Polar-distributøren i dit land.