Hvordan udskifter jeg min pulsmålers batteri?

Det kan være nødvendigt at udskifte din pulsmålers batteri, hvis:
  • træningscomputeren ikke viser pulsmålingen
  • pulsmålingen er flakkende eller ikke ændrer sig gennem længere tid
  • hjertesymbolet ikke blinker.
Få oplysninger om mulige kilder til transmissionsinterferens under Unormale pulsmålinger under træningen.

Når du udskifter batteriet i din træningscomputer på et Polar-servicecenter, bør du også få kontrolleret din pulsmålers batteri.

Sensorparring er nødvendig efter opdatering / batteriudskiftning, hvis du bruger H10 med Polar A360, M400, A300, M450, V650, V800, M200, M600 eller app/enhed fra tredjepart.

Jeg har en pulsmåler med en tekstilstrop

Du kan se den gennemsnitlige batterilevetid for pulsmålere i produktets brugervejledning

Du kan selv udskifte sensorbatteriet. Hvis du ønsker hjælp, bedes du kontakte dit nærmeste Polar-servicecenter for at få det udskiftet.
Hvis du selv vil udskifte batteriet, bedes du se vejledningsvideoen til H7 og WearLink eller H1/H2/H3/H6/H10 eller få instruktioner i din sensors brugervejledning.

Hvis din pulsmåler er under garanti, anbefaler vi, at batteriet bliver udskiftet af et Polar-servicecenter.

Med god pleje holder din pulsmåler længere. Når pulsmåleren vaskes regelmæssigt, sikrer det en pålidelig måling og maksimerer dens levetid. Se her for produktspecifikke pleje- og vedligeholdelsesanvisninger.

Jeg har en Polar T31/T31C-sender

Den gennemsnitlige batterilevetid af Polar T31- og T31C-senderen er 2500 timers brug.

Når batteriet bliver afladet, skal du udskifte hele pulssensoren (senderens struktur er forseglet). Find den nærmeste Polar-forhandler på Polar-servicefinder.

Med god pleje holder din T31/T31C-sender længere. Når pulsmåleren vaskes regelmæssigt og aldrig opbevares våd, sikrer det en pålidelig måling og maksimerer dens levetid. Se her for detaljerede pleje- og vedligeholdelsesanvisninger.

Undlad at bortskaffe dette produkt som usorteret kommunalt affald. For at minimere mulige virkninger af affald på miljøet bør du følge lokale bestemmelser for bortskaffelse af affald og, hvor muligt, anvende separat indsamling af elektroniske enheder.