Opsætning af din V650 (Mac OS)

Slut din V650 til en computer ved opsætning og opladning

Din nye V650 er i opbevaringstilstand, og den aktiveres, når du slutter den til USB-porten i din computer med et USB-kabel. Vi anbefaler, at du oplader batteriet, inden du begynder at bruge din V650. Hvis batteriet er helt afladet, tager det nogle minutter, før opladningen starter.

Slut altid din V650 direkte til din computers USB-port. Undlad at tilslutte den via USB-hub, en computer-dockingstation eller en USB-forlængerledning.

Aktiver Mac OS X-kompatibilitetstilstanden på din V650

1. Tænd for din V650 ved at trykke på sideknappen og holde den nede.
  2. Kontrollér softwareudgivelsen på din V650: Gå ind under Indstillinger > Generelle indstillinger. Rul ned til bunden, og vælg Om V650, og rul derefter ned til SW-udgivelse. For at kunne synkronisere V650 med Mac skal V650 SW-udgivelsen være 1.2.7 eller nyere.
  3. Hvis software-udgivelsen er tidligere end 1.2.7, bedes du kontakte din lokale Polar-kundeservice for at opdatere din V650. Hvis softwareudgivelsen er 1.2.7 eller nyere, bedes du fortsætte til trin 4.
  4. Aktiver kompatibilitetstilstanden for Mac OS X på din V650: Rul til bunden af skærmen om V650, og vælg din computers operativsystem: Mac OS X.
  5. Genstart V650 for at gemme indstillingen.

Opsæt din V650 i webservicen Polar Flow

1. Hold din V650 tilsluttet og i hovedvisningen.
  2. Gå ind på https://flow.polar.com/start og download Polar FlowSync-dataoverførselssoftwaren, som du skal bruge til at slutte din V650 til Flow-webservicen.
  3. Åbn installationspakken, og følg anvisningerne på skærmen for at installere softwaren.
  4. Når installationen er færdig, åbner FlowSync automatisk. Lad din computer installere evt. foreslåede USB-drivere.

Polar FlowSync-softwaren skal køre på din computers menulinje (normalt øverst til højre på skærmen), for at den automatiske synkronisering virker.

5. Vent, til synkroniseringen starter automatisk. Dette kan tage adskillige minutter. Vær tålmodig, og klik ikke på SYNKRONISER på FlowSync-softwaren.
  6. Polar Flow-webservicen genkender din V650 som en ny enhed og åbner Polar Flow-webservicen i din internetbrowser.
  7. Opret en Polar-konto eller log ind, hvis du allerede har en. For at få de mest nøjagtige og personlige træningsdata er det vigtigt, at du angiver de præcise indstillinger under opsætningen.
  8. Klik på Udført for at synkronisere dine indstillinger mellem V650 og webservicen Polar Flow. Undlad at afbryde V650 fra computeren og at slukke den. Lad bare FlowSync fortsætte med synkroniseringen.
  9. FlowSync-status ændres til Udført, når synkroniseringen er afsluttet.

Hvis der er en tilgængelig firmwareopdatering til din V650, giver FlowSync dig besked. Sørg altid for at opdatere firmwaren, hver gang en ny version bliver tilgængelig.

Hvis din Polar V650 ikke kan synkroniseres med Polar Flow-webservicen, kan du prøve at følge disse trin for at løse problemet:

• Fjern alle andre USB-enheder fra din computer og tilslut igen V650, hvis synkroniseringen ikke fortsætter.
  • Forsøg med et andet USB-kabel.
  • Genstart din Mac-computer, mens din V650 bliver ved med at være sluttet til USB-porten. V650 skal slås til og være i hovedvisningen.