Privatliv i Polar

Polar Club – Instruktioner til fitnesscenter

Når fitnesscenteret køber Polar Club-produktet, indgår det en aftale med Polar. I denne aftale fungerer Polar som den ansvarlige databehandler for lagringen og administrationen af den information, der uploades på Polar Club-tjenesten. Fitnesscenteret fungerer som datakontrolløren, og det er ansvarligt for de data, der uploades til tjenesten, og hvordan dataene behandles. Fitnesscenteret er også ansvarligt for gyldigheden af brugernes information og er derudover ansvarlig for at håndtere individuelle brugeres databehandlingsanmodninger (sletning af information osv.). Der er flere oplysninger om Polar databeskyttelse på https://www.polar.com/da/legal/privacy-notice.

Fitnesscenteret bør vejlede sine kunder i mulighederne for at deltage i gruppetræningstimer. Fitnesscenteret bør også fortælle sine kunder, at de bør reservere nok tid, når de opretter en Polar-konto, da visse betingelser skal accepteres, og at personer under 13 år skal have godkendelse fra deres værge. Om nødvendigt bør deltageren vejledes i at bruge en gæstekonto.

Deltagernes træningsoplysninger lagres i Club-tjenesten og på fitnesscenterets iPad. Disse oplysninger slettes fra fitnesscenterets iPad efter 30 dage. Ingen personlige oplysninger lagres i Polar Club-tjenesten eller på fitnesscenterets iPad.

Polar Club – Instruktioner til træningsudøvere

Oplysningerne fra Polar Club-timer lagres på fitnesscenterets iPad i én måned. Blandt de lagrede oplysninger er der deltagerens træningsoplysninger samt det identificerende elektriske ID, med hvilken den anvendte Flow-konto, når der logges ind, bliver forbundet med Polar Flow-databasen. Den reelle Polar Flow-konto bliver ikke lagret på iPad'en. Alle de brugeroplysninger, der er forbundet til Polar Flow-kontoen, findes i Polar Flow-tjenesten, og fitnesscenteret har ikke adgang til disse oplysninger. Oplysningerne i Polar Flow-tjenesten gemmes på serverne hos Polars serviceudbyder. Serverne befinder sig i EU eller uden for EU.

En kunde kan deltage i en Polar Club-time ved at bruge en eksisterende Polar Flow-konto, ved at oprette en ny Polar Flow-konto, når der logges ind, eller ved at bruge en gæstekonto.

En kunde, der bruger en Polar Flow-konto:

Brugeren logger ind til en Polar Club-time ved at bruge en eksisterende Flow-konto eller ved at oprette en ny konto, når der logges ind. Når der oprettes en Polar Flow-konto, bliver ingen personlige oplysninger lagret på fitnesscenterets iPad. Det eneste, der bliver lagret på iPad'en, er det elektriske ID, med hvilken den anvendte Polar Flow-konto, når der logges ind, bliver forbundet med Polar Flow-databasen, og oplysningerne om træningspas.

En gæstekunde:

Det er også muligt at logge ind til en Polar Club-time som gæst, hvor deltageren i så fald bruger et navn, de ønsker at få vist på skærmen under en time. Der indsamles og lagres ingen personlige oplysninger. Hvis en deltager, der brugte en gæstekonto, ønsker at gemme sine oplysninger efter timen, kan de gøre dette ved at oprette en ny Polar Flow-konto eller ved at bruge en eksisterende Polar Flow-konto.

Der er flere oplysninger om Polar databeskyttelse på https://www.polar.com/da/legal/privacy-notice.