Polar Flow Sæsonplanlægger

Med Polar Flow Sæsonplanlægger kan du planlægge og tilpasse den ønskede træningssæson.  Den bedste måde at lære det på er ved at prøve den og oprette en ny sæson. Du kan redigere planen, efter du har oprettet den.

• Opdel dine træningspas i perioder
  • Indstil f.eks. ugentlige mængder efter varigheds- eller distancemål
  • Planlæg træningsfokusområder med farvede temaer for hver uge
  • Opret nemt individuelle træningspas eller træningsmål for hver sportsgren og tilføj dem som favoritter

For at komme i gang skal du logge ind på Flow-web og navigere til Programmer > Sæsonplanlægger øverst på siden.

Opret en ny træningssæson

Start ved at klikke på knappen Opret ny sæson .

Giv din sæson et navn, definer længden, og tilføj en beskrivelse, hvis du vil. Tryk på Opret sæson.

Sæsonstatus

Når sæsonen åbnes på skærmen, er der en opsummeringslinje øverst, som viser den samlede mængde træningspas, distance og varighed, du har gennemført under træningspasset. Manuelt tilføjede træningspas medtages også.

​

Sæsonen kan fjernes fra tandhjulet øverst til højre.

Sæsontidslinje

Du kan foretage dine ændringer til Sæsontidslinjen ved hjælp af knappen Rediger

Tilføj perioder

Klik på periodetidslinjen for at tilføje en ny periode. Skift periodens længde ved at trække i dens grænser. Skift farven fra øverst til højre, og slet en periode fra øverst til venstre.

Tilføj tids- og distancebaserede planer

Klik på en uge for at tilføje en plan for den uge baseret på træningspassenes varighed eller distance. Efter træningspassene vises den reelt målte distance eller varighed.

Tilføj temaer

Klik på Tilføj ny, og navngiv det som ønsket. Placer det ved at klikke på din valgte uge. Definer temaets længde ved at trække med din mus. Omarranger dine temaer ved at trække og slippe og ændre farverne som ønsket fra øverst til højre.

Favoritter

Oprettelsen af træningsmål virker som før i Flow. Her er der et link til instruktionerne på support.polar.com. Træningsmål er praktiske, når der skal planlægges et træningsprogram – du skal bare trække og slippe et mål fra favoritter til din plan. Bemærk, at der kun kan trækkes og slippes træningsmål i Sæsonplanlægger. Når målene er på plads, bliver de automatisk synkroniseret til en understøttende håndledsenhed i den næste synkronisering.

Bemærk, at favoritruter og Strava live segments® ikke kan tilføjes her.

Opfølgning

I løbet af sæsonen kan du følge dine planlagte træningspas i forhold til de gennemførte træningspas og sæsonmængder på meget detaljeret niveau. Der er også et omfattende sæt statistikker, såsom sæsontotaler, ugentlig pulszonefordeling m.m. Du kan også justere den igangværende sæson eller lave et helt nyt træningsprogram. Gamle sæsoner bliver i systemet, og du kan se dem senere.

Flow-webservice viser et omfattende stort billede af hele sæsonen, og Flow-appen giver en praktisk opfølgning på ugeniveau.

Sæsonplanlægger i Flow-app

Flow-appen giver en praktisk opfølgning på ugeniveau:

Du kan også trække og slippe træningsmål til forskellige datoer og hurtigt tilføje et træningsmål til en bestemt dato ved at klikke på plus-ikonet ved siden af den foretrukne dag. Når du tilføjer et nyt træningsmål, indeholder den nu muligheden for at tilføje favoritmål, der er blevet gemt i Polar Flow-web.