Har du planer om at sælge dit Polar-produkt?

Hvis du sælger dit Polar-produkt, skal du fjerne Polar-produktforbindelsen til din Polar-konto og slette de gemte data på dit Polar-produkt. Du kan gøre dette ved at foretage en fabriksnulstilling med FlowSync-softwaren og fjerne produktet fra din liste over Registrerede produkter på Polar Flow-webservicen.

Nulstilling til fabriksindstillinger

1. Sæt dit Polar-produkt til din computers USB-port, og åbn FlowSync-softwaren.
  2. Klik på indstillingsikonet  og FABRIKSNULSTILLING. Det tager et øjeblik at nulstille til fabriksindstillinger.
  3. Træk Polar-produktet ud.

Følg de relaterede artikellinks for anvisninger til at nulstille din Polar OH1, Polar Balance og Polar M600.

Sådan fjernes et produkt i Polar Flow-webservicen

1. Gå ind på flow.polar.com og log ind.
  2. Klik på dit navn øverst til højre, og vælg Produkter.
  3. Find produktet på listen, og klik på Fjern.
  4. Bekræft ved at klikke på Fjern.