Sådan downloader du alle dine data fra Polar Flow

Hvis du vil downloade dine persondata, der er blevet akkumuleret i Polar Flow-økosystemet, kan du gøre det ved at følge disse trin.

1. Gå ind under https://account.polar.com og klik på Log ind.

2. Godkend adgang med e-mail-adressen og adgangskoden til din Polar-konto.

3. Klik på Download dine data i menuen til venstre eller rul ned på siden.

4. Klik på knappen Download til højre for at indlede download-anmodningen og starte dataindsamlingsprocessen.

Du modtager en e-mail, når dine data er klar til download. Det tager noget tid at indsamle dataene, afhængigt af mængden af dem og anden dataindsamlingstrafik. Du har to uger til at downloade dataene, når du modtager e-mailen.

Eksporten indeholder alle de Polar Flow-data, der oprindeligt blev forsynet af dig (f.eks. data opgivet af dig under kontoregistreringsprocessen), og de fleste af dataene, der kommer fra Polar-enhederne eller de Polar-apps, du bruger. Denne eksport indeholder ingen data, der stammer fra data forsynet af dig under brug af Polar-algoritmer, så f.eks. er aktivitets- og søvnoplysninger ikke inkluderet i den eksporterede fil.