Sådan deaktiverer du strømsparetilstand for Polar Beat og Polar Flow Android-apps

Det kan være nødvendigt at deaktivere strømsparetilstand og alle baggrundsbegrænsninger for Polar Flow- og Polar Beat-appen i din Android-enhed, hvis du oplever nogen af nedenstående problemer.

Polar Flow:

• Automatisk synkronisering fungerer ikke i baggrunden eller er ustadig.
  • Polar-enheden opretter ikke automatisk forbindelse til telefonen, f.eks. efter du har gemt en træning, eller går uden for telefonens Bluetooth-rækkevidde.
  • Mobilmeddelelser holder pludselig op med at fungere efter et stykke tid, eller der vises fra tid til anden meddelelser på Polar-enheden.
  • Huawei-telefoner: Træningspas bliver ikke synkroniseret, men alle andre data (aktivitet, søvn) synkroniseres.
  • Du har problemer med tilsluttet GPS (A370, Unite).

Polar Beat:

• Polar Beat-appen afsluttes pludseligt, og dit træningspas er ikke blevet gemt helt.
  • GPS angiver forkerte målinger, f.eks. er den beregnede distance forkert.

Huawei- og Honor-telefoner

Klik her for at se den seneste vejledning.

OnePlus-telefoner

1. Gå til Indstillinger > Batteri > Batterioptimering.
  2. Find Polar Flow/Polar Beat på listen. Vælg din enhed.
  3. Vælg indstillingen Optimer ikke.
  4. Vend tilbage til forrige visning med øverste pil til venstre.
  5. Tryk på de tre prikker øverst til højre, vælg Avanceret optimering.
  6. Slå Adaptivt batteri og Optimering af dvaletilstand fra.

Xiaomi-telefoner

Android 9 og nyere (MIUI 10+):

1. Gå til Indstillinger > Apps > Administrer apps. Find Polar Flow/Polar Beat på listen, og vælg din enhed.
  2. Aktivér Autostart først, og tryk derefter på Strømsparetilstand for at åbne.
  3. Tryk på Ingen begrænsninger for at aktivere indstillingen.
  4. Autostart vises nu aktiveret, og Strømsparetilstand er indstillet til Ingen begrænsninger.

Andre Xiaomi-telefoner:

1. Sørg for, at Polar Flow-/Polar Beat-appen ikke er åben i baggrunden. Luk den, hvis den er åben.
  2. Gå til Indstillinger > Batteri & ydeevne > Administrer batteriforbrug i apps > Vælg apps. Tryk på Installerede apps øverst, find Polar Flow/Polar Beat på listen, og vælg Ingen begrænsninger.
  3. Hvis ikke du kan finde ovenstående sti, skal du gå til Indstillinger > Batteri > Strømsparetilstand > Vælg apps. Find Polar Flow/Polar Beat på listen, og vælg Ingen begrænsninger.

Andre Android-telefoner

Forskellige Android-enheder har deres egne strømsparefunktioner og -indstillinger, men generelt kan du finde disse indstillinger på nogle af følgende steder.

Android-versioner 6/7:

• Gå til Indstillinger > Batteri. Deaktiver alle strømsparetilstande, og hvis der er appspecifikke begrænsninger, skal du vælge Polar Flow- eller Polar Beat-appen og deaktivere dens strømsparefunktioner
  • Gå til Indstillinger > Apps - Polar Flow / Polar Beat > Batterioptimering. Vælg Alle apps øverst, find Polar Flow/Polar Beat på listen, og deaktiver optimeringer for appen.

Android-versioner 8 og nyere:

• Gå til Indstillinger > Batteri. Deaktiver alle strømsparetilstande, og hvis der er appspecifikke begrænsninger, skal du vælge Polar Flow-/Polar Beat-appen og deaktivere dens strømsparefunktioner. På Android 9 anbefaler vi, at du deaktiverer funktionen Adaptivt batteri fuldstændigt.
  • Gå til Indstillinger > Batteri > … (tre prikker) > Batterioptimering. Vælg Alle apps øverst, find Polar Flow/Polar Beat på listen, og deaktiver optimeringer for appen.
  • Gå til Indstillinger > Apps & notifikationer > Alle apps/Info om appen > Polar Flow/Polar Beat > Batteri. Deaktiver alle baggrundsbegrænsninger og optimeringer.