Hvordan synkroniserer jeg min V650 med Flow-webservicen (Mac OS)?

For at synkronisere data fra din V650 til Polar Flow-webservicen skal du have en Polar-konto og Polar FlowSync-dataoverførselssoftwaren.

Inden du kan synkronisere, skal du opsætte din V650 i webservicen Polar Flow med en computer. Hvis du allerede har udført opsætningen, har du oprettet en Polar-konto, og du har også FlowSync-softwaren på din computer. Hvis du endnu ikke har opsat din V650, bedes du se Opsætning af din V650 (Mac OS) for anvisninger.

Synkroniser med Flow-webservice via FlowSync

Inden synkronsering skal du sørge for, at kompatibilitetstilstanden for Mac OS X er aktiveret på din V650:

1. Tænd for din V650 ved at trykke på sideknappen og holde den nede.
  2. Kontrollér softwareudgivelsen på din V650: Gå ind under Indstillinger > Generelle indstillinger. Rul ned til bunden, og vælg Om V650, og rul derefter ned til SW-udgivelse. For at kunne synkronisere V650 med Mac skal V650 SW-udgivelsen være 1.2.7 eller nyere.
  3. Hvis software-udgivelsen er tidligere end 1.2.7, bedes du kontakte din lokale Polar-kundeservice for at opdatere din V650. Hvis softwareudgivelsen er 1.2.7 eller nyere, bedes du fortsætte til trin 4.
  4. Aktiver kompatibilitetstilstanden for Mac OS X på din V650: Rul til bunden af skærmen om V650, og vælg din computers operativsystem: Mac OS X.
  5. Genstart V650 for at gemme indstillingen.

Sådan synkroniserer du din V650 med Flow-webservicen via FlowSync:

V650 skal slås til og være i hovedvisningen.

1. Slut din V650 til din computers USB-port med USB-kablet. Slut altid din V650 direkte til din computers USB-port.  Undlad at tilslutte den via USB-hub, en computer-dockingstation eller en USB-forlængerledning.
  2. Vent, til synkroniseringen starter automatisk. Dette kan tage adskillige minutter. Vær tålmodig, og klik ikke på SYNKRONISER på FlowSync-softwaren.

Polar FlowSync-softwaren skal køre på din computers menulinje (normalt øverst til højre på skærmen), for at den automatiske synkronisering virker.

Hvis synkroniseringen ikke starter automatisk, kan du starte FlowSync fra app-mappen.

3. Undlad at afbryde V650 fra computeren og at slukke den. Lad bare FlowSync fortsætte med synkroniseringen. FlowSync-status ændres til Udført, når synkroniseringen er afsluttet.

Hvis der er en tilgængelig firmwareopdatering til din V650, giver FlowSync dig besked. Sørg altid for at opdatere firmwaren, hver gang en ny version bliver tilgængelig.

Synkroniser med Flow-app

Hvis du har opsat din V650 i Flow-webservicen og har synkroniseret data via FlowSync-softwaren mindst én gang, kan du overføre data fra din V650 til Polar Flow-appen trådløst via Bluetooth-forbindelse. Husk at synkronisere og holde dine data opdateret mellem din V650, webservicen og mobil-appen, hvor end du befinder dig.