Hvordan nulstiller jeg min Polar OH1?

1. Anbring OH1-sensoren i USB-adapteren med linsen opad, så kontakterne på sensoren og USB-adapteren mødes.
  2. Slut USB-adapteren til en computers USB-port. Sørg for, at FlowSync-softwaren kører.
  3. Klik på(Indstillinger) og NULSTILLING TIL FABRIKSINDSTILLINGER. Det tager et øjeblik at nulstille til fabriksindstillinger. Træk USB-adapteren ud af computeren, og tilslut den derefter igen.
  4. Når landingssiden til Flow-webservicen åbnes, skal du vælge Log ind og bruge dine eksisterende brugeroplysninger til at logge på.
  5. Godkend indstillingerne, og tryk til sidst på Udført.

Nulstilling til fabriksindstillinger afbryder forbindelsen mellem OH1 og din brugerkonto og sletter alle data på enheden. Alle data, du har synkroniseret via din OH1 til din Flow-konto, er sikre.