Har du problemer med at synkronisere OH1 med Flow-appen?

Hvis du har svært ved at starte synkroniseringen:

1. Sørg for, at Flow-appen kører på din mobile enhed, og hold den i forgrunden.

2. Fjern din OH1 fra Bluetooth-indstillingsmenuen i din mobile enhed.

Bemærk! Dette trin er vigtigt, især med iOS-enheder, da der ikke kan udføres parring af ny enhed i Flow-appen, før den forrige forbindelse er blevet fjernet fra Bluetooth-enhedslisten.

3. Slå Bluetooth fra på din mobile enhed.

4. Log ud fra Flow-appen, og afinstaller den fra din mobile enhed.

5. Genstart din mobile enhed.

6. Slå Bluetooth til igen på din mobile enhed.

7. Installér Flow-app igen fra App Store eller Google Play, og log ind med din Flow-konto.

8. Par din OH1 med Flow-appen ved at trykke på knappen på OH1, indtil LED-lampen er tændt, og giv slip. OH1 er nu tændt. Flow-appen beder dig automatisk om at parre din OH1 med den, hvis den er inden for Bluetooth-rækkevidde.

9. Prøv om muligt at synkronisere via FlowSync med din computer