Har du et brugt Polar-produkt?

Hvis du har købt et brugt Polar-produkt, skal du sørge for, at produktet ikke længere er knyttet til den forrige ejers Polar-konto. Du kan gøre dette ved at foretage en fabriksnulstilling med FlowSync-softwaren.

Følg de relaterede artikellinks for anvisninger til at nulstille din Polar OH1, Polar Balance og Polar M600.

1. Installér Polar FlowSync, hvis du ikke allerede har det.
  2. Sæt dit Polar-produkt til din computers USB-port, og åbn FlowSync-softwaren.
  3. Klik på indstillingsikonet og FABRIKSNULSTILLING. Det tager et øjeblik at nulstille til fabriksindstillinger.
  4. Træk Polar-produktet ud.
  5. Tilslut det igen for at begynde at bruge dit Polar-produkt.
  6. Når landingssiden til Flow-webservicen åbnes, skal du vælge Log ind og brue dit eksisterende brugernavn og din eksisterende adgangskode til at logge ind eller oprette en Polar-konto til at begynde at bruge dit Polar-produkt. Få flere oplysninger i brugervejledningen til dit produkt eller på support.polar.com.