Redigering af en deltagers maksimale pulsværdi

Deltagernes maksimale pulsværdier vises i udøvervisningen på iPad'en, hvis informationen modtages fra de fysiske indstillinger af deres Polar-konto. Hvis det er nødvendigt at foretage justeringer af deres maksimale pulsværdier, kan du foretage dem direkte fra appen, inden du starter timen. Den nye maksimale pulsværdi vil blive opdateret direkte til deltagerens fysiske indstillinger i deres Polar-konto. Du kan også tilføje en maksimal pulsværdi, når den mangler, f.eks. i tilfælde af en gæstedeltager.

Redigering af en deltagers maksimale pulsværdi inden timen

For at redigere en deltagers eller en gæsts maksimale pulsværdi, inden timen begynder, skal du trykke på dennes kort i udøvervisningen og vælge Rediger deltager/Rediger gæst. Deltager- eller gæsteinformationen vises, og du kan redigere den maksimale pulsværdi. Tryk på Gem efter redigering. Når du redigerer en deltagers maksimale pulsværdi ved hjælp af en Polar-konto, skal deltageren bekræfte ændringen med sine kontooplysninger.

Opdatering af en deltagers maksimale puls efter timen

Hvis en deltagers puls overskrider den indtastede maksimale pulsværdi under en time, beder Polar Club-appen dig om at opdatere den maksimale pulsværdi, når du åbner opsummeringen af træningspasset i historikvisningen. Den følgende meddelelse vises på skærmen:

Det ser ud til, at din deltager har nået sin højeste puls indtil nu! Opdater den til deres Polar-konto.

For at opdatere deltagerens maksimale pulsværdi i Historik-visningen skal du trykke på deltagerens kort for at åbne deres individuelle opsummering af træningspas og derefter trykke på forespørgselsikonet for at åbne visningen, hvor pulsen kan opdateres. Deltageren skal bekræfte opdateringen af den maksimale pulsværdi med sine kontooplysninger. Den nye maksimale pulsværdi vil blive opdateret direkte til deltagerens fysiske indstillinger i deres Polar-konto.