Menu

Contact

Heeft u een vraag over een product? Op de meeste vragen kunt u zelf het antwoord vinden. Op deze pagina’s vindt u snel antwoord op alle vaak gestelde vragen:

Vindt u nog steeds niet wat u zoekt? Neem dan contact op met onze support afdeling via onderstaand formulier.

Reageert je horloge niet of is het geblokkeerd? Lukt het je niet om je horloge te synchroniseren of werkt het niet zoals het zou moeten? Als je de gebruikelijke stappen voor het oplossen van problemen hebt uitgevoerd, probeer dan als laatste mogelijkheid of het resetten van de fabrieksinstellingen het probleem oplost. Houd er rekening mee dat als je dit doet, je je horloge opnieuw moet instellen.

Koppelingen naar de instructies voor het resetten van de fabrieksinstellingen van onze meest populaire producten: Grit X/Pacer/Vantage - Ignite/Unite.

Als je wilt dat je horloge optimale prestaties blijft leveren, synchroniseer het dan regelmatig en werk de software van je horloge altijd bij als je daarom wordt gevraagd.

Contactformulier

De velden gemarkeerd met een asterisk * zijn verplicht

Onderstaande informatie kan ons helpen u beter verder te helpen

Om je een goede klantenservice te kunnen bieden, slaan we de gegevens van dit formulier op in een klantenservicesysteem van een externe partij. Je persoonlijke gegevens worden verwerkt zoals beschreven in het privacybeleid van Polar.

Overige contactinformatie

Polar klantendienst

De makkelijkste manier om contact met ons op te nemen is via de chat rechtsonder in de hoek. Onze deskundige medewerkers staan van 09:00 tot 17:00 uur voor je klaar. Buiten deze tijden kun je het contactformulier gebruiken om een bericht achter te laten. We hebben geen telefonische klantenservice of hulplijn.

Change region

If your country is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.