Mitä eroja M600:n käytössä on Android- ja iOS-puhelinten kesken? (Android Wear 1.5 tai vanhempi)

Polar M600:n käyttökokemus on hieman erilainen sen mukaan, yhdistetäänkö se Android- vai iOS-käyttöjärjestelmällä varustettuun älypuhelimeen. Tässä on esimerkkejä käyttöjärjestelmissä käytettävissä olevista toiminnoista.

M600 yhdistettynä Android-puhelimeen M600 yhdistettynä iOS-puhelimeen
Käyttöjärjestelmän yhteensopivuus Android 4.3 tai uudempi iPhone 5 tai uudempi,
jossa on iOS 8.2 tai uudempi
Kestoaika 2 päivää / 8 tuntia harjoittelua 1 päivä / 8 tuntia harjoittelua
Wifi-tuki
Oletussovellukset
Lisäsovellusten lataaminen
Ranteen liikkeillä ohjaaminen
Äänikomentojen käyttö
Harjoittelu Polar-sovelluksen kanssa
Harjoitustietojen automaattinen synkronointi yhdistetyssä puhelimessa olevaan Polar Flow -sovellukseen
Tekstiviestien lukeminen
Tekstiviesteihin vastaaminen
Tekstiviestien lähettäminen
Saapuvaan puheluun vastaaminen
Saapuvan puhelun hylkääminen
Saapuvan puhelun hylkääminen valmiilla tekstiviestillä
Puhelun soittaminen
Sähköpostin lukeminen (Gmail™)
Sähköposteihin vastaaminen (Gmail™)
Sähköpostin lähettäminen
Puhelimessa soivan musiikin hallinta
Musiikin kuuntelu M600-laitteesta
Yksityiskohtaisten reittiohjeiden käyttö
Paikan tai yrityksen etsiminen
Pikavastaukset