Harjoituksen vaikutus -ominaisuus

Harjoituksen vaikutus -ominaisuus antaa lisätietoa harjoitusten tehosta. Harjoituksen jälkeen se antaa palautetta siitä, oletko oikealla tiellä kohti tavoitteitasi. Harjoituksen vaikutus -ominaisuuden avulla voit lisätä harjoitteluusi vaihtelua sekä välttää liiallista ja liian vähäistä harjoittelua.

Harjoituksen vaikutus -palautteen saaminen edellyttää vähintään 10 minuutin harjoittelua sykealueilla / Sport Zones -alueilla ja sykkeenmittauksen käyttöä.

Miten se toimii?

Harjoituksen vaikutus perustuu sykealueisiin / Polar Sport Zones -alueisiin. Toiminto analysoi, kuinka paljon aikaa vietät ja montako kaloria poltat kullakin alueella.

Monet Polar-harjoituslaitteet antavat lyhyen palautteen välittömästi jokaisen harjoituksen jälkeen. Saat tarkemman palautteen avaamalla harjoituslaitteessasi olevan harjoitustiedoston.

Harjoituksen vaikutus -ominaisuudella varustettujen Polar-harjoituslaitteiden yhteydessä saat palautteen Polar Flow- tai polarpersonaltrainer.com-palvelussa, jos synkronoit laitteen palveluun (katso seuraavat kuvat). Verkkopalvelussa voit seurata pidemmällä aikavälillä, miten saavutat tavoitteesi. Näet palautteen myös Polar Flow -sovelluksessa, jos harjoituslaitteesi on yhteensopiva sovelluksen kanssa.

Harjoituksen vaikutus Polar Flow -verkkopalvelussa

Harjoituksen vaikutus polarpersonaltrainer.com-verkkopalvelussa

Syötä käyttäjäasetukset mahdollisimman tarkasti, jotta saat tarkan palautteen. Maksimisykkeen syöttäminen on erityisen tärkeää, koska palaute perustuu sykealueisiin, jotka puolestaan perustuvat maksimisykkeeseen.

Kenelle se on tarkoitettu?

Harjoituksen vaikutus -ominaisuus on suunniteltu harrastajajuoksijoita ja -pyöräilijöitä ajatellen. Jos olet erittäin kovaa harjoitteleva urheilija ja teet paljon intervalliharjoituksia, ominaisuus ei ehkä sovi sinulle. Sen antamassa palautteessa ei huomioida intervalliharjoittelun vaikutuksia.