Tietojen synkronointi Polar-laitteen ja Polar Flow -sovelluksen välillä ei onnistu. Mitä teen?

Jos synkronointi Polar-laitteesi (M400, M450, M460, V800, A300) ja Polar Flow -sovelluksen välillä ei onnistu, yritä ratkaista ongelma seuraavien vaiheiden avulla.

Huomaa, että synkronointi voi kestää jonkin aikaa, jos Polar-laitteessasi on paljon aktiivisuus- ja harjoitustietoja.

Kun olet yhdistänyt Polar-laitteen ja Flow-sovelluksen, tavallisesti helpoin tapa synkronoida ne on pitää harjoituslaitteen TAKAISIN-painiketta painettuna.

Jos synkronointi ei onnistu, kokeile seuraavia vaihtoehtoja:

• Kytke mobiililaitteesi Bluetooth-yhteys pois päältä ja takaisin päälle.
  • Käynnistä mobiililaitteesi uudelleen.​
  • Varmista, että käytössäsi on Flow-sovelluksen uusin versio ja että Polar-laitteessasi on uusin laiteohjelmisto.

Jos tämä ei auta, voit kokeilla yhteyden purkamista ja Polar-laitteen yhdistämistä uudelleen.

1. Poista Polar-laite mobiililaitteesi yhdistettyjen Bluetooth-laitteiden luettelosta: 1) iPhone: Asetukset > Bluetooth, paina  ja Unohda tämä laite. 2) Android: Asetukset > Bluetooth > Valitse Polar-laite ja Unohda tämä laite.
  2. Siirry Polar-laitteessa kohtaan Asetukset > Yleisasetukset > Yhdistä ja synkronoi > Yhdistetyt laitteet. Valitse mobiililaitteesi (iPhone, Android) ja valitse Poista yhteys.
  3. Synkronoi tuotteet uudelleen. Katso aiheeseen liittyvät asiakirjat alta.