Tunnin aloittaminen Polar Club -sovelluksella

Aloita tunti Polar Club -sovelluksessa. Näet kaikki aikataulutetut tunnit Aikataulu-näkymässä. Tunnit tiedot tulevat näyttöön tuntia napauttamalla:

Osallistujanäkymä avautuu napauttamalla tuntitietojen näkymässä Avaa-kohtaa:

Osallistujanäkymässä voit

• Lisätä osallistujia ennen tunnin aloittamista napauttamalla kohtaa Lisää > Lisää osallistuja ja valitsemalla sitten osallistujalle sensorin.
  • Lisätä vierailijoita ennen tunnin aloittamista napauttamalla kohtaa Lisää > Lisää vieras ja valitsemalla sitten vieraalle sensorin. Tämä toiminto on kätevä esimerkiksi silloin, kun haluat lisätä nopeasti vieraita voidaksesi esitellä heille Polar Club -harjoittelun etuja. Vieraiden harjoitustietoja ei näytetä Polar Club -verkkopalveluiden raporteissa, mutta heidän harjoitustietonsa voi yhdistää heidän Polar Flow -tileihinsä harjoituksen jälkeen Historianäkymässä.
  • Muokata osallistujan maksimisykearvoa napauttamalla osallistujan korttia ja valitsemalla Muokkaa osallistujaa / Muokkaa vierasta. Kun olet muokannut maksimisykearvoa, napauta Tallenna. Jos muokkaat Polar-tiliä käyttävän osallistujan maksimisykettä, osallistujan on vahvistettava muutos omilla tunnuksillaan.
  • Aloittaa tunnin napauttamalla .

Ennen kuin aloitat tunnin, tarkista, että kunkin osallistujan kohdalla näkyy sykesymboli. Symboli osoittaa, että osallistujan syketiedot vastaanotetaan. Jos symbolia ei näy, napauta osallistujan nimeä ja lainaa hänelle sykesensori valitsemalla Lainaa sensoria tai käytä eri sensoria napauttamalla Muuta laite.

Jos akun heikosta varauksesta kertova symboli tulee näyttöön, sykesensorin pariston varaus on heikentynyt. Pariston loppumista välittömästi ei tarvitse pelätä. Paristo kestää vielä tunnin loppuun asti. Paristo kannattaa kuitenkin vaihtaa mahdollisimman pian.

iPadin liittäminen ulkoiseen näyttöön

iPadin liittäminen videoprojektoriin tai televisioon edellyttää sopivaa AV-sovitinta. Kun olet liittänyt iPadin ulkoiseen näyttöön, toinen näyttö peilaa automaattisesti iPadin näytön.