Älykkäät ilmoitukset (iOS)

Älykkäät ilmoitukset -toiminto mahdollistaa puhelujen, viestien ja sovellusten ilmoitusten näyttämisen Polar-laitteessasi. Saat Polar-laitteeseen samat ilmoitukset kuin puhelimen näyttöön.

Huomaa, että kun Älykkäät ilmoitukset -toiminto on käytössä, Polar-laitteen ja puhelimen akut kuluvat nopeammin, sillä Bluetooth on jatkuvasti käytössä.

Asetukset

Hälytysten ja ilmoitusten vastaanottaminen edellyttää, että Polar-laite on yhdistetty Flow-sovellukseen. Lisäksi Polar-laitteessa ja puhelimessa on valittava oikeat asetukset.

Polar-laitteen laiteohjelmiston päivittämisen jälkeen laite on yhdistettävä uudelleen Flow-sovellukseen, jotta älykkäiden ilmoitusten asetukset tulevat näkyviin. Jos et yhdistä niitä uudelleen, asetus ei tule näkyviin.

M400

Ilmoitukset ovat oletuksena pois päältä. Voit ottaa ne käyttöön kohdassa Valikko > Asetukset > Yleisasetukset > Älykkäät ilmoitukset.

• Ilmoitukset: Valitse Päällä , niin saat ilmoitukset ja näet ilmoitusten sisällön näytössä. Valitse  Päällä (ei esikatselua) , jos et halua nähdä ilmoitusten sisältöä näytöllä. Saat vain tiedon siitä, että olet saanut ilmoituksen.
  • Äänet: Aseta ilmoitusten äänet Päälle tai Pois päältä.
  • Ilmoitukset: älä häiritse: Jos haluat ottaa ilmoituksista ja puheluista annettavan hälytyksen pois käytöstä tiettynä aikana, ota Älä häiritse -toiminto käyttöön. Määritä sitten aika, jolloin Älä häiritse -toiminto on päällä (oletuksena klo 22.00–7.00). Kun Älä häiritse -toiminto on päällä, et saa ilmoituksia etkä puheluista annettavia hälytyksiä valitsemanasi aikana.

Synkronoi M400 ja mobiilisovellus pitämällä M400:n TAKAISIN-painiketta painettuna.

M430

Ilmoitukset ovat oletuksena pois päältä. Voit ottaa ne käyttöön kohdassa Valikko > Asetukset > Yleisasetukset > Älykkäät ilmoitukset.

• Ilmoitukset: Valitse Päällä , niin saat ilmoitukset ja näet ilmoitusten sisällön näytössä. Valitse Päällä (ei esikatselua) , jos et halua nähdä ilmoitusten sisältöä näytöllä. Saat vain tiedon siitä, että olet saanut ilmoituksen.
  • Värinäpalaute: Valitse värinäpalautteen asetukseksi Päällä tai Pois päältä..
  • Ilmoitukset: älä häiritse: Jos haluat ottaa ilmoituksista ja puheluista annettavan hälytyksen pois käytöstä tiettynä aikana, ota Älä häiritse -toiminto käyttöön. Määritä sitten aika, jolloin Älä häiritse -toiminto on päällä (oletuksena klo 22.00–7.00). Kun Älä häiritse -toiminto on päällä, et saa ilmoituksia etkä puheluista annettavia hälytyksiä valitsemanasi aikana.

Synkronoi M430 ja mobiilisovellus pitämällä M430:n TAKAISIN-painiketta painettuna.

M200

Ilmoitukset ovat oletuksena pois päältä. Voit ottaa ne käyttöön kohdassa Asetukset > Älykkäät ilmoitukset.

• Ilmoitukset: Valitse Päällä , niin saat ilmoitukset ja näet ilmoitusten sisällön näytössä.

Puhelin

Puhelimen ilmoituksia koskevat asetukset määrittävät, mitä ilmoituksia Polar-laite näyttää. Ilmoitusasetusten muuttaminen iOS-puhelimessa:

1. Siirry kohtaan Asetukset > Ilmoitukset ja valitse sovellus.
  2. Avaa sovelluksen ilmoitusasetukset napauttamalla sovellusta kohdassa ILMOITUSTYYLI.
  3. Varmista, että Näytä esikatselut -kohdan asetuksena on joko Kun laite ei ole lukittu tai Aina.
  4. Varmista, että valitsemasi sovelluksen ilmoitukset on otettu käyttöön ja Ilmoituskeskus on sallittu. Tarkista iOS:n versiossa 11, että Näytä historiassa on sallittu.

Käyttö

Kun saat hälytyksen, Polar-laite ilmoittaa siitä hillityllä värinähälytyksellä (M430, M200) tai äänimerkillä (M400). Kun saat puhelun, voit valita, vastaatko puheluun, hiljennätkö laitteen vai hylkäätkö puhelun (vain iOS 8). Hiljentäminen hiljentää vain Polar-laitteen mutta ei puhelinta. Jos puhelusta kertovan hälytyksen aikana tulee ilmoitus, sitä ei näytetä.

Voit vastaanottaa puheluja harjoituksen aikana, jos Flow-sovellus on käynnissä puhelimessasi. Harjoituksen aikana et saa mitään ilmoituksia (sähköpostista, kalenterista, sovelluksista jne.).

Ilmoitusten hylkääminen

Ilmoitukset voi hylätä manuaalisesti tai aikakatkaisulla. Manuaalinen hylkääminen poistaa ilmoituksen myös puhelimen näytöltä, mutta aikakatkaisu poistaa sen vain Polar-laitteesta. Ilmoitus näkyy edelleen puhelimessa.

Ilmoitusten poistaminen näytöstä:

• Manuaalisesti: Paina TAKAISIN-painiketta.
  • Aikakatkaisu: Ilmoitus poistuu näytöstä 30 sekunnin kuluttua, jos et hylkää sitä manuaalisesti.

Älä häiritse (M430, M400)

Jos haluat ottaa ilmoituksista ja puheluista annettavan hälytyksen pois käytöstä tiettynä aikana, ota Älä häiritse -toiminto käyttöön. Kun se on päällä, et saa ilmoituksia etkä puheluista annettavia hälytyksiä valitsemanasi aikana.

Älä häiritse -toiminto on oletuksena päällä klo 22.00–7.00. Voit muuttaa aikaväliä Polar-laitteesi kohdasta Yleisasetukset .

Kun Älä häiritse -toiminto on päällä, näytön vasemmassa yläkulmassa on kuvake (kuunsirppi), joka kertoo, ettet saa ilmoituksia.

Älä häiritse (M200)

Jos haluat ottaa ilmoituksista annettavan hälytyksen pois käytöstä tiettynä aikana, ota Älä häiritse -toiminto käyttöön Polar Flow -mobiilisovelluksessa. Kun se on käytössä, ilmoituksista ei anneta hälytystä määritetyllä aikavälillä. Älä häiritse -toiminto on oletuksena päällä klo 22.00–7.00. Voit muuttaa Älä häiritse -toiminnon asetuksia seuraavasti:

1. Avaa Polar Flow -mobiilisovellus.
  2. Siirry kohtaan Lisää Laitteet
  3. Kohdassa Älykkäät ilmoitukset voit asettaa Älä häiritse -toiminnon päälle tai pois päältä ja määrittää sen alku- ja loppuajan.

Vianetsintä

• Jos sinulla on iOS 13 tai uudempi, varmista, että olet sallinut Polar-kellon näyttää puhelimen ilmoitukset:
    • Kun ensimmäisen kerran avaat Flow-sovelluksen ja synkronoit kellosi:
    • Jos et ole sallinut ilmoituksia aiemmin iOS 13:ssa, siirry kohtaan Asetukset > Bluetooth > Polar-kellosi > Ota Jaa järjestelmäilmoitukset käyttöön:
  • Puhelimen ilmoitukset ovat käytössä:
    • Avaa Polar Flow -sovellus, siirry Laitteet-valikkoon ja varmista, että puhelimen ilmoitusten asetus on PÄÄLLÄ.
    • Siirry kellossasi kohtaan Asetukset > Yleiset asetukset > Älykkäät ilmoitukset. Tarkista, että puhelimen ilmoitusten asetus on PÄÄLLÄ.
  • Mobiililaitteessasi on Bluetooth päällä.
  • Kello ei ole lentotilassa (Asetukset > Yleisasetukset > Lentotila).
  • Mobiililaitteesi ja kellosi ovat Bluetooth-yhteyden toiminta-alueella. Siirry mobiililaitteesi Bluetooth-asetuksiin ja tarkista, että kellosi tilana on Yhdistetty.
  • Synkronointi Polar Flow -sovelluksen ja kellon välillä toimii normaalisti.

Jos kello ei näytä mitään mobiililaitteen ilmoituksia

Yritä korjata puhelimen ilmoitusten ongelma kokeilemalla seuraavia ohjeita yksi kerrallaan. Tarkista jokaisen vaiheen jälkeen, näkyvätkö ilmoitukset kellossasi.

1. Kytke kellon lentotila PÄÄLLE ja POIS PÄÄLTÄ: Asetukset > Yleisasetukset > Lentotila.
  2. Käynnistä kello uudelleen. Se onnistuu, kun siirryt kohtaan Asetukset > Yleisasetukset > Tietoja kellostasi ja selaat alaspäin kohtaan Käynnistä uudelleen.
  3. Käynnistä puhelin uudelleen.
  4. Avaa Polar Flow -sovellus ja varmista, että Puhelimen ilmoitukset on sallittu Laitteet-valikossa.
  5. Muodosta yhteys puhelimeen synkronoimalla kello ja sovellus.
  6. Varmista, että kellon tilana näkyy Yhdistetty iOS:n Bluetooth-asetuksissa.

Jos ilmoitukset eivät vieläkään näy, poista laitteiden välinen yhteys ja muodosta se uudelleen:

1. Poista Polar Flow -sovellus puhelimestasi.
  2. Poista yhteys kellon ja puhelimen väliltä ja muodosta yhteys uudelleen:
    1. Poista kello puhelimesi yhdistettyjen Bluetooth-laitteiden luettelosta seuraavasti: Siirry kohtaan Asetukset > Bluetooth, napauta kellon oikealla puolella olevaa ”i”-kuvaketta ja valitse Unohda tämä laite.
    2. Siirry kellossa kohtaan Asetukset > Yleisasetukset > Yhdistä ja synkronoi > Yhdistetyt laitteet. Valitse puhelimesi. Poistetaanko yhteys? tulee näyttöön. Vahvista painamalla OK-painiketta.
    3. Yhdistä kello ja Flow-sovellus uudelleen. HUOMAA: ÄLÄ yhdistä kelloa puhelimen Bluetooth-valikon kautta.
      Miten Polar-laite yhdistetään Polar Flow -sovellukseen?
      Miten M430 yhdistetään Polar Flow -sovellukseen?
      Miten M200 yhdistetään Polar Flow -sovellukseen?
  3. Siirry Polar Flow -sovelluksen Laitteet-valikkoon ja kytke Puhelimen ilmoitukset päälle. Synkronoi muutokset kelloosi ja tarkista, näkyvätkö ilmoitukset siinä.

Viimeinen vaihtoehto on palauttaa kellon tehdasasetukset.
Miten Polar M460/M400 nollataan?
Miten M430 nollataan?
Miten M200 nollataan?

Poista kello puhelimesi yhdistettyjen Bluetooth-laitteiden luettelosta, jos se on luettelossa. Ota sitten kello uudelleen käyttöön.

Jos vain joidenkin sovellusten ilmoitukset näkyvät kellossa

1. Siirry mobiililaitteessa kohtaan Asetukset > Ilmoitukset.
  2. Valitse sovellus, jonka ilmoitukset eivät näy, esim. WhatsApp. Huomautus: Polar Flow -sovellus ei näy ilmoitusasetuksissa, koska se ei näytä ilmoituksia puhelimessa.
  3. Varmista, että Näytä esikatselut -kohdan asetuksena on joko Kun laite ei ole lukittu tai Aina. Jos asetuksena on Ei koskaan ja muutat sitä, sinun on ehkä käynnistettävä mobiililaitteesi uudelleen.
  4. Varmista, että valitsemasi sovelluksen ilmoitukset on otettu käyttöön ja Ilmoituskeskus on sallittu. Tarkista iOS:n versiossa 11, että Näytä historiassa on sallittu.