Polar M430:n Älykkäät ilmoitukset -toiminto

Älykkäät ilmoitukset ‑toiminto lähettää ilmoituksia puhelimestasi M430-laitteeseen. M430 ilmoittaa saapuvasta puhelusta tai viestistä (esimerkiksi tekstiviesti tai WhatsApp-viesti). Se ilmoittaa myös kalenteritapahtumista, joita on puhelimesi kalenterissa. Älykkäät ilmoitukset estetään kuntotestin ja harjoitusten aikana, jolloin käytetään intervalliajastinta.

• Älykkäät ilmoitukset ‑toiminto on käytettävissä, jos laitteeseen on asennettu iOS- tai Android-käyttöjärjestelmän Polar Flow ‑mobiilisovellus ja jos M430:n on yhdistetty sovellukseen. Vanhimmat tuetut käyttöjärjestelmäversiot ovat iOS 8 ja Android 5.0.
  • Huomaa, että kun Älykkäät ilmoitukset -toiminto on käytössä, Polar-laitteen ja puhelimen akut kuluvat nopeammin, sillä Bluetooth on jatkuvasti päällä.

Ilmoitusten saaminen puhelimesta M430-laitteeseen edellyttää, että älykkäät ilmoitukset on otettu käyttöön Polar Flow -mobiilisovelluksessa tai M430:n Yleisasetukset-kohdassa.

Tarkat ohjeet Älykkäät ilmoitukset -toiminnon käyttöön ovat kohdassa Älykkäät ilmoitukset (sähköinen käyttöohje).