Aikatauluta tunnit

Ennen kuin voit aikatauluttaa tunteja Polar Club -sovelluksessa, sinun on luotava tuntipohjat kohdassa Hallinta > Hallitse tuntipohjia.

1. Jos haluat aikatauluttaa tunnin tietylle päivälle, siirry kohtaan Aikataulu ja napauta Uusi tunti näytön oikeassa yläreunassa tai napauta pluspainiketta.

2. Valitse tuntipohja tunnillesi. Selaa tuntipohjia pyyhkäisemällä näyttöä.

3. Täytä tunnin tiedot: Tunnin nimi, Sali, Ohjaaja, Päivämäärä ja aika sekä Osallistujien enimmäismäärä. Monet kentistä ovat jo valmiiksi täytettyinä tuntipohjissa, mutta voit muokata niitä kaikkia. Jos valitsit harjoitusvaiheita sisältävän tuntipohjan, voit muokata vaiheita napauttamalla vaiheisiin jaettua harjoituskaaviota. Muutokset tallennetaan ainoastaan valitulle tunnille.

Jos haluat lisätä toistuvan tunnin (esim. joka maanantai samaan aikaan), valitse Viikoittainen tunti ja lisää sitten toistuvan tunnin päättymispäivämäärä.

Jos olet ottanut Näytä ryhmäpalkinnot -toiminnon käyttöön, osallistujat saavat tunnin jälkeen seuraavat palkinnot yhteenvetonäkymässä:

• Paras palautuja: Tämän palkinnon saa osallistuja, jonka syke palautuu nopeimmin.
  • Sykesamikset: Näiden kahden osallistujan sykealuejakauma tunnin aikana on lähimpänä toisiaan.
  • Sykealuemestari: Tämä osallistuja vietti eniten aikaa sillä sykealueella, jolla ryhmä harjoitteli eniten.
  • Vaihemestari: Tämä palkinto annetaan osallistujalle, joka pysyi jaksotetun treenin aikana lähimpänä suunniteltuja sykealueita.
  • Sykeskaalan sankari: Tämän harjoittelijan skaala alimman ja ylimmän sykearvon välillä oli suurin. Laskennassa ei huomioida harjoituksen ensimmäistä ja viimeistä viittä minuuttia.

Aikataulunäkymä

Näet kaikki aikataulutetut Polar Club -tunnit Aikataulu-näkymässä.

• Kuluvan viikon tunnit näkyvät oletuksena. Vaihda viikkoa napauttamalla vasenta tai oikeaa nuolipainiketta.
  • Voit valita näkymäksi Kaikki tunnit tai Omat tunnit.

Tunnin tiedot tulevat näyttöön tuntia napauttamalla. Tässä näkymässä voit