Lainattavien sykesensoreiden rekisteröiminen

Osallistujilla on oltava yhteensopivat Polar-sykesensorit tai -kuntomittarit, jotta heidän sykkeensä näkyvät näytöllä. He voivat käyttää henkilökohtaisia laitteitaan, tai voit lainata heille sykesensorit. Jos aiot lainata sensoreita osallistujille, sensorit on rekisteröitävä Polar Club -sovelluksessa.

1. Siirry Polar Club -sovelluksessa kohtaan Lisää > Hallinnoi sensoreita. Hallinnoi sensoreita -näkymässä voit lisätä ja poistaa lainattavia sensoreita ja tarkistaa kunkin sensorin viimeisimmän käyttäjän.

2. Lisää uusi sensori napauttamalla pluskuvaketta.

3. Polar Club -sovellus valitsee sensorille seuraavan vapaana olevan numeron, mutta halutessasi voit vaihtaa numeroa. Napauta Etsi sensoreita -kohtaa ja aktivoi sensori koskettamalla molempia kosketuspintoja yhtä aikaa.

4. Kun sensori löytyy, Sensorin ID tulee näyttöön. Jatka napauttamalla nuolta.

5. Kiinnitä vastaavalla numerolla varustettu tarra sensoriin ja napauta Tallenna.

Polar Club käyttää Bluetooth®-teknologiaa ja on yhteensopiva useiden Polar-sykesensoreiden ja -kuntomittareiden kanssa. Näet luettelon yhteensopivista Polar-sykesensoreista ja -kuntomittareista tukisivulta.