Edistykselliset tehotiedot M460:ssa

TrainingPeaks® on valmennus- ja analysointialusta kestävyysharjoittelua varten. Siihen kuuluvat valmentajille ja urheilijoille suunnatut verkkopalvelut, tietokoneohjelmistot ja mobiilisovellukset. TrainingPeaksissa on seuraavat edistykselliset tehotiedot pyöräilyyn: NORMALIZED POWER® (normalisoitu teho, NP®), INTENSITY FACTOR® (intensiteettikerroin, IF®) ja TRAINING STRESS SCORE® (harjoittelun kuormitusarvo, TSS®).

NORMALIZED POWER (NP) arvioi harjoittelun tehoa. Sen avulla tietyn harjoituksen todellisia fysiologisia haasteita on helpompi mitata.

INTENSITY FACTOR (IF) on normalisoidun tehon suhde kynnystehoosi. Näin ollen IF on hyvä ja kätevä tapa verrata harjoituksen tai kilpailun suhteellista tehoa joko yhden pyöräilijän osalta tai useampien pyöräilijöiden välillä kynnystehon muutokset tai erot huomioiden.

TRAINING STRESS SCORE (TSS) määrittää yleisen harjoituskuormituksen tehotietojen perusteella. Huomaa, että Polar-harjoituskuormitus ja TRAINING STRESS SCORE eivät ole vertailtavissa. Ne toimivat eri periaatteella.

Jos haluat nähdä nämä tehotiedot M460:ssä harjoittelun aikana ja TrainingPeaks-palvelussa harjoituksen jälkeen, toimi seuraavasti:

1. Yhdistä M460 tehosensoriin.
  2. Yhdistä Polar Flow- ja TrainingPeaks-tilisi.
  3. Lisää Polar Flow’n Lajiprofiiliasetuksissa M460-laitteeseen uusi harjoitusnäkymä, jossa TrainingPeaks-tehotiedot ovat.
  4. Synkronoi M460.

Yhdistä TrainingPeaks- ja Polar Flow -tilisi Polar Flow -verkkopalvelussa TAI Polar Flow -sovelluksessa.

• Polar Flow -verkkopalvelu: Asetukset > Tili > TrainingPeaks > Yhdistä
  • Polar Flow -sovellus: Yleisasetukset > Yhdistä > TrainingPeaks (yhdistä pyyhkäisemällä painiketta)

Lisätietoja TrainingPeaksin laajennetuista tehotoiminnoista on TrainingPeaks-blogissa.

NORMALIZED POWER®, INTENSITY FACTOR® ja TRAINING STRESS SCORE® ovat TrainingPeaks, LLC:n tavaramerkkejä, ja niitä käytetään käyttöoikeuden nojalla. Lue lisää osoitteesta http://www.trainingpeaks.com.