Valikko

Sykesensorin yhdistäminen Polar Beat -sovelluksen iOS-versioon

Polar Beat on yhteensopiva Polar Bluetooth Smart -sykesensoreiden H9/H10/OH1 kanssa.

Sykesensori on yhdistettävä suoraan Polar Beat -sovelluksessa.

Jos olet yhdistänyt sykesensorin mobiililaitteen asetuksissa, Beat-sovellus ei pysty käyttämään sitä. Poista sensorin yhteys asetuksista ja yhdistä sensori suoraan Beat-sovellukseen.

Sykesensorin yhdistäminen Polar Beat -sovelluksen iOS-versioon

1. Pue sensori päällesi.
  2. Avaa Polar Beat -sovellus mobiililaitteessasi.
  3. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) > General (Yleiset) HR Sensor (Sykesensori). Yhdistä sensori.

►

Polar-sykesensorin yhteyden poistaminen iOS-asetuksista

1. Sulje Polar Beat -sovellus.
  2. Siirry kohtaan Asetukset > Bluetooth > LAITTEET.
    Jos sensori on luettelossa, napauta i-kuvaketta ja valitse Unohda tämä laite.

Jos i-kuvaketta ei näy Yhdistetty / Ei yhdistetty -kohdassa

1. Poista iOS-laitteen Bluetooth käytöstä.
  2. Käynnistä iOS-laite uudelleen.
  3. Ota Bluetooth käyttöön ja noudata edellä olevia ohjeita.

Contact Us
Ota yhteyttä
Request repair
Missä huoltaa?

Change region

If your country is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.